Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem İsrail’in Gazze’deki hastane saldırısı Antalya’da böyle protesto edildi

İsrail’in Gazze’deki hastane saldırısı Antalya’da böyle protesto edildi

Antalya halkı, İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi’nin vurulmasının ardından sokaklara döküldü. Antalya Kudüs Platformu tarafından düzenlenen protesto katılım yoğundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail’in Gazze’deki hastane saldırısı Antalya’da böyle protesto edildi
KAYNAK: İHA

Antalya'da, İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ni vurmasının ardından bir araya gelen vatandaşlar, hastane saldırısını protesto etmek amacıyla eylem düzenledi. Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen kalabalık, yaklaşık 800 kişinin öldüğü hastane saldırısına tepki gösterdi.

Antalya Kudüs Platformu tarafından organize edilen protestoya sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiği gözlemlendi. Genç, yaşlı, çocuklar Türk ve Filistin bayraklarıyla donanmış bir şekilde Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelerek yağan yağmura rağmen hayatını kaybedenler için dua etti.

ant pro

Bizim de inanmamız gerekiyor

Platformun başkanı Hakan Ülgen yaptığı konuşmada, "Filistin’deki kardeşlerimiz inançla bu davanın peşinden gidiyorlar. Bizlerin de inanmamız gerekiyor. Artık Antalya Kudüs Platformu olarak sürekli iletişim halinde olmalıyız. Sosyal medya grupları aracılığıyla haberleşmeliyiz. Yarın burada olabiliriz, başka bir günde burada olabiliriz. İnşallah zafer inanlarındır ve yakındır." şeklinde konuştu.

Bu metin, Antalya'da El-Ehli Baptist Hastanesi saldırısını protesto etmek amacıyla düzenlenen eylemi özetlemektedir. Daha fazla ayrıntı veya özgün bilgi gerekiyorsa lütfen belirtin.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dolar tarihi zirveyi gördü! piyasalar alev alev

Dolar tarihi zirveyi gördü! piyasalar alev alev