Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem İsmet Gökşen Caddesi Trafiğe Açıldı Mı?

İsmet Gökşen Caddesi Trafiğe Açıldı Mı?

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi'nde Yağmur Suyu Drenaj Hattı Çalışmalarını Bitirdi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsmet Gökşen Caddesi Trafiğe Açıldı Mı?
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi'ndeki yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları tamamlandı. Yapılan çalışmalar sonucunda cadde yeniden araç trafiğine açıldı.

Çalışmaların Detayları

Antalya Büyükşehir Belediyesi, şiddetli yağışlar sırasında yaşanan sorunları çözmek amacıyla Muratpaşa ilçesindeki Şirinyalı Mahallesi'nde önemli bir altyapı çalışmasına imza attı. ASAT Genel Müdürlüğü'nün yürüttüğü projede, İsmet Gökşen Caddesi ve 1486. Sokak'ta toplam 300 metre uzunluğunda yeni bir yağmur suyu drenaj hattı inşa edildi.

Asfalt Kaplama ve Trafiğe Açılma

Çalışmalar kapsamında orta refüjdeki ana drenaj kanallarına su alma yapısı da eklendi. 8 gün süren yoğun çalışma sonucunda cadde asfaltla kaplanarak yeniden trafiğe açıldı. Projede, yağmur sularının hızlı bir şekilde toplanıp denize ulaşmasını sağlamak amacıyla 800'lük ve 1000'lik borular kullanıldı.

Mali ve Altyapı Yatırımı

Toplam maliyeti yaklaşık 5.5 milyon TL olan bu projeyle, Şirinyalı Mahallesi'nin yağışlarda yaşadığı sorunlar büyük ölçüde çözüme kavuşturuldu. Yeni drenaj hattı sayesinde cadde üzerindeki yağmur suları etkin bir şekilde toplandıktan sonra denize yönlendirilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antibiyotik değil kişisel hijyen çözüm

Antibiyotik değil kişisel hijyen çözüm