Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Ekrem İmamoğlu; "Gençleri daha fazla mağdur etmeyin"

Ekrem İmamoğlu; "Gençleri daha fazla mağdur etmeyin"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, üniversitelerin yüz yüze eğitime geçmesi gerektiğini belirterek, öğrencilerin daha fazla mağdur edilmemesi için üniversitelerin açılmasını istedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ekrem İmamoğlu; "Gençleri daha fazla mağdur etmeyin"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, üniversitelerin yüz yüze eğitime geçmesi gerektiğini belirterek, öğrencilerin daha fazla mağdur edilmemesi için üniversitelerin açılmasını istedi. Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından üniversitelerde uzaktan eğitime geçilmiş ve KYK yurtları depremzedelerin kullanımına açılmıştı. Öğrenci ve öğretim görevlileri ile uzmanlar, üniversitelerin kapatılmasına tepki göstererek, kararın sakıncalarına işaret etmişti.

9e12500e-8b69-41ea-9dda-a6039c075a63-w

İmamoğlu da konuya ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Eğitim yüz yüze/sınavlar yüz yüze olmalı. Deprem bölgesindeki gençler dahil, milyonlarca üniversiteli genç okullarının açılmasını bekliyor. YÖK, yüz yüze eğitime hazır olduklarını açıkladı. Gençleri daha fazla mağdur etmeyin üniversiteleri açın" ifadelerini kullandı.

ANKA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Malatya'da 4.4 büyüklüğünde deprem oldu

Malatya'da 4.4 büyüklüğünde deprem oldu