Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Eski Devlet Bakanı Yılmaz Karakoyunlu hayatını kaybetti

Eski Devlet Bakanı Yılmaz Karakoyunlu hayatını kaybetti

Eski Devlet Bakanı Yılmaz Karakoyunlu, İstanbul'da evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Karakoyunlu'nun vefat haberini resmi sosyal medya hesabından duyurdu. Karakoyunlu'nun ölümü, Türk siyasetinde derin bir üzüntü yarattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eski Devlet Bakanı Yılmaz Karakoyunlu hayatını kaybetti
KAYNAK: Haber Merkezi

Haberin detaylarına göre, İstanbul'da ikamet eden eski Devlet Bakanı Yılmaz Karakoyunlu, evinde bir rahatsızlık geçirdi. Bu durumun ardından hastaneye kaldırılan Karakoyunlu, doktorların tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Karakoyunlu'nun vefat haberini resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Koca, yaptığı açıklamada, "Eski Devlet Bakanı Yılmaz Karakoyunlu, İstanbul'daki ikametinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırıldı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Yılmaz Karakoyunlu Kimdir?

Yılmaz Karakoyunlu, 26 Nisan 1936 tarihinde İstanbul'da doğdu. Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi'nden mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni tamamladı ve daha sonra İstanbul Üniversitesi'nde doktorasını aldı. İstanbul milletvekilliği yapmış olan Karakoyunlu, aynı zamanda Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendiği 20 ve 21'inci dönemde de parlamentoda yer aldı. Bülent Ecevit kabinesinde Devlet Bakanı ve hükümet sözcüsü olarak görev yapmıştır. Evli olan ve 2 çocuk sahibi olan Karakoyunlu'nun vefatı Türk siyasetinde derin bir üzüntü yarattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya ve İlçeleri Su Kesintisi! 11 Şubat 2024 Pazar

Antalya ve İlçeleri Su Kesintisi! 11 Şubat 2024 Pazar