Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Emmy Ödüllü Şahsiyet Dizisinin Bilinmeyen Dil Sahnesi Sosyal Medyayı Salladı

Emmy Ödüllü Şahsiyet Dizisinin Bilinmeyen Dil Sahnesi Sosyal Medyayı Salladı

Gain platformunda yayınlanan ve Emmy ödüllü 'Şahsiyet' dizisi, ikinci sezonunun final bölümüyle izleyicilerini etkilemeyi başardı. Dizinin mahkeme salonunda geçen ve "bilinmeyen dil" sahnesi adeta sosyal medyanın gündemine oturdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Emmy Ödüllü Şahsiyet Dizisinin Bilinmeyen Dil Sahnesi Sosyal Medyayı Salladı
KAYNAK: Haber Merkezi

Gain adlı internet platformunda yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Emmy ödüllü 'Şahsiyet' dizisi, ikinci sezonunun final bölümüyle bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Sezonunun final bölümünde mahkeme salonunda geçen ve Türkçe bilmeyen bir kadının Kürtçe savunma yapmasıyla başlayan 'bilinmeyen dil' sahnesi, sosyal medyada hızla viral oldu.

Şahsiyer (2)

Hakimin, kadının Kürtçe konuşmasına müdahale etmesi ve katip Agâh’ın (Haluk Bilginer’in) araya girmesiyle gelişen olaylar, izleyicileri ekran başına kilitleyen anlar yaşattı. Hakimin sert tepkisi ve çeviri teklifi, sosyal medyada geniş bir tartışma yaratırken, bu etkileyici sahne kısa sürede paylaşım rekorları kırdı.

Şahsiyer (3)

Dizinin başarısı sadece içeriğiyle sınırlı kalmayarak, oyunculuk performansıyla da öne çıkıyor. Haluk Bilginer'in canlandırdığı karakterle Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu seçilmesi ve 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi İnternet Dizisi' ödülünü kazanması, diziyi sektörde bir öncü haline getirdi.

Şahsiyer (1)

Galatasaray Üniversitesi tarafından düzenlenen EN Ödülleri’nde, öğrencilerin oylarıyla Yılın En İyi İnternet Dizisi seçilen Şahsiyet’in yönetmeni Onur Saylak, bu prestijli ödülü aldı. Bu başarılarla adını sıkça duyuran 'Şahsiyet,' IMDb'nin izlenmesi gereken diziler listesinde de ilk 40'a girmeyi başardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Scorpions’tan Hayranlarına Müjde!

Scorpions’tan Hayranlarına Müjde!