Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Dünyada Yakalanmış En Büyük Yılanlar!

Dünyada Yakalanmış En Büyük Yılanlar!

Korku filmlerinden aşina olduğumuz devasa yılanlar, gerçekte karşımıza çıkınca bir hayli etkileyici olabiliyor. 1997 yapımı "Anaconda" gibi filmler bize ne kadar korkunç bir deneyim yaşatabileceğini gösterirken, geçtiğimiz yıl gerçekleşen olay, kurgunun ötesine geçti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dünyada Yakalanmış En Büyük Yılanlar!

Kansas City'deki The Edge of Hell, Perili Evi'nde ziyaretçileri donduran devasa bir yılan yakalandı. Adını efsanelere yakışır bir şekilde "Medusa" koyulan Ağlı Piton, tam 7,67 metre uzunluğuyla adeta bir mitoloji kahramanını andırıyor. Ziyaretçilere aldığı komutla adeta büyü yaparak, perili evi turlayanları şaşkına çeviriyor. Ürkütücü bir detay olarak, evin sahipleri her hafta bu dev yılana bir küçük geyik yedirmek zorunda kalıyorlar.

Dünyada Yakalanmış En Büyük Yılanlar! (2)

Ancak, sadece Medusa değil, Florida Everglades'te rastlanan Burma Pitonu da doğanın ürkütücü yaratıklarından biri olarak karşımıza çıkıyor. 5,6 metre uzunluğundaki bu piton, Medusa kadar olmasa da etkileyici bir manzara sunuyor.

Dünyada Yakalanmış En Büyük Yılanlar! (3)

Dünyanın en büyük yılanı olma unvanı ise muhtemelen yeşil anakondalara ait. 9,1 metreye kadar uzayabilen ve 226 kilograma ulaşabilen yeşil anakondalar, bir fotoğrafta iki cesur beyefendi tarafından tutulurken görülüyor. Ancak uzmanlar, bu olağanüstü canavarın gerçek uzunluğunu henüz doğrulayabilmiş değiller.

Dünyada Yakalanmış En Büyük Yılanlar! (4)

Bu devasa yılanlar, hem korku hem de hayranlık uyandırarak doğanın ne kadar etkileyici olduğunu bir kez daha gösteriyor. Medusa'nın perili evdeki egzotik varlığı ve diğer dev yılanların doğadaki izleri, insanları şaşırtmanın ve sınırlarını zorlamanın ne kadar heyecan verici olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'Senden Önce' Dizisinin Oyuncu Kadrosu Tamamlandı

'Senden Önce' Dizisinin Oyuncu Kadrosu Tamamlandı