Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem 'Dolgu malzemesi olacağımıza, onurumuzla direniriz'

'Dolgu malzemesi olacağımıza, onurumuzla direniriz'

Rize Barosu Başkanı Ümit Peçe'nin, Rize'ye bağlı İkizdere'de yapılacak taş ocağının doğal yaşama geri döndürülemeyecek tahribat bırakacağını söyleyerek projeye karşı çıkan yurttaşlara yönelik sert ifadeler kullanmasına Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan'dan tepki geldi

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Dolgu malzemesi olacağımıza, onurumuzla direniriz'

    İkizdere'deki İşkencedere Vadisi'ne yapılmak istenen taş ocağına karşı köylülerin mücadelesi sürüyor. Rize'nin İkizdere ilçesinde Cengiz Holding'in yapmak istediği taş ocağına karşı direnen bölge halkına emniyet güçleri biber gazlı, coplu müdahalede bulunmuş ve birçok köylü gözaltına alınmıştı.

TERÖRE SESSİZ KALMAKLA SUÇLADI!

    Söz konusu gelişmeler ile ilgili açıklamalarda bulunan Rize Barosu Başkanı Ümit Peçe, 3. Havalimanı, 3. Köprü gibi büyük yatırımların önünü kesmek için çaba gösteren ve Gezi Parkı olaylarını başlatan grupların İyidere Lojistik Merkezi yapımı için İkizdere'de kurulacak taş ocağı içinde devrede olduğunu iddia ederek yurttaşlara yönelik çok ağır ifadeler kullandı. 

    Peçe, “PKK tarafından Ülkenin dört bir yanında çıkartılan yangınlara bu güne kadar tek ses çıkartmayan HDP'li vekiller ile İstanbul, Ankara, İzmir, Hakkâri, Şırnak gibi Baroların İkizdere ile ilgili alelacele açıklama yapmaları gerçek niyetlerini ortaya koyma bakımından çok anlamlıdır” dedi.

'SENSİN TERÖRİST!'

    Doğal yaşamı korumak ve yaşam alanlarına ranta karşı sahip çıkmak için direnişlerini sürdürdüklerini anlatan Rizelilere yönelik çok sert ifadelere Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan yine aynı sertlikte yanıt verdi. Başkan Balkan sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu:

    "Rize Barosu Başkanı, gelmişi ve geçmişi, çevresi ve doğası için yaşamlarını ortaya koyan Rize halkını yok saydığı gibi, halkımıza destek veren veren bizleri de terörist olmakla suçlamış. Sensin terörist! Dolgu malzemesi olacağımıza, onurumuzla direniriz!

    Akdeniz Gerçek Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da konut satışlarında patlama!

Antalya’da konut satışlarında patlama!