Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e Sert Tepki

Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e Sert Tepki

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medyada yaptığı paylaşıma tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, İsrail'in Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanına yönelik propaganda faaliyetlerinin sonuçsuz kalacağı vurgulandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e Sert Tepki
KAYNAK: İHA

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya platformunda yaptığı paylaşım hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, İsrail Dışişleri Bakanı'nın, İsrail tarafından Filistinlilere karşı işlenen suçları bir dizi yalan, iftira ve saygısızlığın arkasına gizlemeye çalıştığı belirtildi.

Ancak, İsrail’in Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanını hedef alan kirli propaganda faaliyetleri ve psikolojik harekat girişimlerinin sonuçsuz kalacağı ifade edildi.

Bölgesel bir savaş başlatmak istediği belirtildi

Dışişleri Bakanlığı'nın açıklamasında, Netanyahu hükümetinin üyelerinin, iktidarda kalmak amacıyla Gazze’de 40 bine yakın Filistinliyi öldürdüğü ve bölgesel bir savaş başlatmak istediği belirtildi. Bu kişilerin uluslararası mahkemelerde yargılanacağı ve işledikleri suçların hesabını verecekleri vurgulandı.

Türkiye’nin Filistin’e olan desteği sürecek

Açıklamanın devamında, Türkiye'nin Filistin halkının adalet ve barış içinde yaşama hakkını savunmaya devam edeceği kaydedildi. Bu bağlamda, Türkiye’nin Filistin’e olan desteğinin süreceği ve Filistinlilerin haklarının korunması için uluslararası platformlarda gerekli adımların atılacağı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gabar Dağı'ndaki Sondaj Kulesinde Meydana Gelen Kazada Bir Mühendis Hayatını Kaybetti

Gabar Dağı'ndaki Sondaj Kulesinde Meydana Gelen Kazada Bir Mühendis Hayatını Kaybetti