Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Dilara Koçak Kimdir? Kaç Yaşında? Evli Mi? Nereli?

Dilara Koçak Kimdir? Kaç Yaşında? Evli Mi? Nereli?

Dilara Koçak, beslenme ve diyet alanında uzmanlaşmış bir profesyoneldir.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dilara Koçak Kimdir? Kaç Yaşında? Evli Mi? Nereli?
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Dilara Koçak, beslenme ve diyet alanında uzmanlaşmış bir profesyoneldir. Hacettepe Üniversitesi'nden "Beslenme ve Diyetetik" alanında mezun olan Koçak, aynı üniversitede yüksek lisansını tamamlayarak uzman unvanını almıştır. Kariyerine Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli hastanelerde çalışarak başlamış ve bu süreçte önemli deneyimler kazanmıştır. Bu tecrübeleriyle Türkiye'de Mezura kliniğini kurarak bireysel beslenme danışmanlığı ve diyet tedavisi hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca, Koçak Türkiye'de Coorporate Wellness uygulamalarının öncülerinden biridir.

İyi Yaşam Günlüğü ve Yayımladığı Kitaplar

2005 yılında başlayan "İyi Yaşam Günlüğü" çalışması, sağlıklı yaşam ve beslenme konularında klasikleşmiş bir kaynak haline gelmiştir. Koçak'ın kaleme aldığı diğer eserler arasında "Dilara Koçak ile İyi Yaşam" (2007), "Afiyetle Diyet Kitapları" (2009) ve "Afiyetle Diyet Tarifleri" (2015) yer almaktadır. Beslenme ve sağlıklı yaşam konularında yazıları Milliyet gazetesi, CEO Life, Hello, Women’s Health dergilerinde ve vogue.com.tr, uplifers.com gibi platformlarda düzenli olarak yayımlanmaktadır.

Medya ve Eğitim Alanındaki Katkıları

Koçak, medya dünyasında da aktif bir şekilde yer almaktadır. Beslenme ve sağlıklı yaşam konularında hazırlayıp sunduğu programlarla CNN Türk, Kanal D, TRT ve HaberTürk gibi önemli televizyon kanallarında izleyicilerle buluşmaktadır. Ayrıca, dijital iletişim kanallarında güçlü bir takipçi kitlesine sahip olan Koçak, 23 yıllık mesleki deneyimlerini mobil uygulaması aracılığıyla takipçileriyle paylaşmaktadır.

Eğitim ve Akademik Katkıları

Beslenme ve diyetetik alanında gençlere yönelik olarak Meslek Etiği ve İletişim dersleri veren Koçak, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünde eğitimine devam etmektedir. Uzmanlığı ve geniş tecrübeleriyle beslenme, sağlık, gurme lezzetler, seyahat, güzellik, bakım ve egzersiz konularında bilgi ve ilham veren Koçak, sosyal medyada da aktif olarak içerik üretmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hakan Fidan Açıkladı! Suriyeliler Gidecek Mi?

Hakan Fidan Açıkladı! Suriyeliler Gidecek Mi?