Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Ders arasında fidan diktiler

Ders arasında fidan diktiler

Döşemealtı Belediyesi ekipleri ilçede bulunan okullar ile kamu kurumlarının bahçelerinde peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bu yıl eğitime açılan Bahçeyaka Mahallesi’nde ki Ayşe-Mehmet Ali Acar Ortaokulu’nun çevresi belediye ekipleri tarafından kilit taşı ile kaplanırken şimdi de farklı türlerde fidan dikimi yapıldı. Fidan dikimine okulun öğrencileri de katıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ders arasında fidan diktiler



Döşemealtı Belediyesi’nden verilen bilgiye göre,  Fen İşleri Müdürlüğü  ekipleri tarafından kilitli parke taşı döşemesi yapılan Ayşe-Mehmet Ali Acar Ortaokulu’nda peyzaj düzenlemesi ve ağaç dikme işlemi başladı. Döşemealtı Belediysi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bu sezon eğitim öğretime açılan okul bahçesinde peyzaj düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmalarını öğrencilerle birlikte yaptı.

Okul bahçesine çok sayıda çınar, zeytin ve incir fidanı dikildi. Ders arası belediye görevlilerinin yanına giderek fidan dikimine katılan öğrenciler okul çevresinin yeşillendirilmesi amacıyla yapılan çalışmalara katılmaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler. Öğrenciler diktikleri fidanların ağaca dönüşmesi için her fırsatta bakımlarını yapacaklarının sözünü verdiler.(Haber Merkezi)

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
 Ödüllü akedemisyenlere teşekkür belgesi

Ödüllü akedemisyenlere teşekkür belgesi