Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem DEM Parti'nin Antalya Adayları Açıklandı! DEM Parti’nin Antalya Adayları Kim?

DEM Parti'nin Antalya Adayları Açıklandı! DEM Parti’nin Antalya Adayları Kim?

DEM Parti, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylarını belirledi. Peki, kimler bu adaylar?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
DEM Parti'nin Antalya Adayları Açıklandı! DEM Parti’nin Antalya Adayları Kim?

DEM Parti, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını belirledi! Nesibe Bahadır ve Kemal Bülbül, parti adayları olarak açıklandı. İşte, adayların özgeçmişleri ve siyasi kariyerleri...

Eş Başkan Açıklandı

Dem Parti Antalya Belediye Başkan Adayı olarak Kemal Bülbül'ü açıklamıştı. şimdi de Antalya'nın eş belediye başkan adayı açıklandı.

Dem Parti Antalya Eş Başkanı Kim Oldu?

Antalya'nın eş başkanı Nesibe Bahadır oldu.

İlçe Adayları Hala Belirsiz

DEM Parti’nin Antalya’daki ilçe adayları hala merak konusu. Parti yetkililerinden alınan bilgiye göre, DEM Parti Antalya’nın 15 ilçesinde aday gösterecek. Ancak İbradı, Gündoğmuş, Akseki ve Korkuteli ilçelerinde aday çıkarmayacakları öğrenildi.

Adaylar Yakında Açıklanacak

DEM Parti Antalya İl Eş Başkanı Hülya Can , “19 ilçenin 15’inde adaylarımız netleşecek. Genel Merkez’e başvuruları gönderdik. Şu an kararı bekliyoruz” dedi.

Muhittin Böcek’e Destek Yok

Geçtiğimiz ay DEM Parti’nin düzenlediği kongrede çıkan salon krizi sonrasında, mevcut Başkan Muhittin Böcek’e Antalya’da destek verilmeyeceği açıklandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in DEM Parti’ye salon vermemesi üzerine çıkan tartışmalarda, DEM Parti’nin CHP’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayını desteklemeyeceği belirtildi. Böcek’in adaylığı kesinleştikten sonra ise 27. Dönem Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, DEM Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

Nesibe Bahadır Kimdir ?

Nesibe Bahadır, Şırnak/Beytüşşebap İlçesi'nde 1991 yılında doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Antalya'da tamamladıktan sonra Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Avukatlık mesleğini sürdüren Bahadır, temel seviyede İngilizce bilmektedir. Nesibe Bahadır Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belediye Meclis Üyesi, Plan ve Bütçe Komisyonu, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu ve Çiftçi Mallarını Koruma Meclisi Üyeliği (Yedek) görev yapmakta. 2024 yerel seçimlerinde DEM Partisi'nin Antalya Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayı olarak gösterildi.

Kemal Bülbül?

Kemal Bülbül, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'nin eski Genel Başkanıdır. Öğretmenlik görevinden istifa ederek Halkların Demokratik Partisi'nden milletvekili aday adayı olan Bülbül, Alevi inancı ve tarihine dair pek çok makale, deyiş ve nefes yazmıştır. 2018 Genel Seçimleri'nde HDP Antalya Milletvekili Adayı olarak gösterilmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da Maden Ocağı Göçtü: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Bursa'da Maden Ocağı Göçtü: 1 Kişi Hayatını Kaybetti