Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT'nin 60. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT'nin 60. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'nun 60. kuruluş yıl dönümünde TRT'nin sorumlu, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışını övdü. Mesajında, kurumun çağdaş sayısal yayıncılığın gerekliliklerini başarılı bir şekilde yerine getirdiğini vurguladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT'nin 60. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı
KAYNAK: İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'nun 60. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Erdoğan, TRT'nin 60 yıldır vatandaşlara sorumlu, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla bilgi ve birikim sunduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, "Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'nun kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. 60 yıldır vatandaşlarımıza sorumlu, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla bilgi ve birikim sunan TRT, çağdaş sayısal yayıncılığın gerektirdiği tüm yeni olanakları yetkin bir biçimde kullanıyor. Güçlü ve etkili kurumsal yapısıyla TRT, yayıncılık alanında önemli bir konuma gelmiştir" ifadelerine yer verdi.

TRT'nin Önemi ve Etkisi

Erdoğan, mesajında TRT'nin kamu hizmeti yayıncılığının gerekliliklerini gözettiğini vurgulayarak, kurumun dinamik yapısı ve öncü yayıncılık deneyimiyle ülkenin değerlerini, tarihini, kültürünü, gücünü ve sesini tüm dünyaya yansıttığını belirtti. TRT'nin haberden spora, müzikten belgesele kadar geniş bir yelpazede örnek yayıncılık sergilediğine dikkat çekti.

TRT'nin Eğitim ve Kültürdeki Rolü

Erdoğan, TRT'nin Türkiye'de medya sektörü için bir okul niteliği taşıdığını ve televizyon ile radyo alanında yetişmiş kıymetli isimlerin yetişmesinde önemli bir rol oynadığını vurguladı. Kuruluşunun 60. yıl dönümü vesilesiyle TRT'nin tüm çalışanlarını tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sakarya'da 20 Gündür Kayıp Olan Yabancı Uyruklu Şahsın Cansız Bedeni Bulundu

Sakarya'da 20 Gündür Kayıp Olan Yabancı Uyruklu Şahsın Cansız Bedeni Bulundu