Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem CHP İlçe Başkanı'na silahlı saldırı!

CHP İlçe Başkanı'na silahlı saldırı!

Kemalpaşa’da CHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz’ın aracı, evinin önünde park halindeyken kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP İlçe Başkanı'na silahlı saldırı!

Kemalpaşa ilçesinde dün gece, CHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz’ın aracı, evinin önünde park halindeyken kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olayın, saat 03.00 civarında gerçekleştiği ve aracına sekiz kurşun isabet ettiği bildirildi.

Polis Ekipleri Olay Yerinde Boş Kovanlar Buldu

Saldırının ardından olay yerine gelen polis ekipleri, toplamda 13 boş kovan buldu. Ancak saldırganların kimlikleri henüz belirlenmedi ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Güvenlik güçleri, saldırganların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

CHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz Saldırıyla İlgili Açıklama Yaptı

Ahmet Yılmaz, olay anında gece boyunca silah seslerini duyduklarını, ancak hemen dışarı çıkmadıklarını belirtti. Sabah aracı kontrol ettiklerinde saldırıyı fark ettiklerini ifade eden Yılmaz, kendisinin ve ailesinin güvende olduğunu, polis soruşturmasının devam ettiğini ve saldırganların yakalanmasını beklediklerini söyledi. Yılmaz ayrıca, saldırıyla ilgili herhangi bir şüphelisinin bulunmadığını da ekledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel'den Tepki: Saldırıyı Şiddetle Kınıyorum

Olayın ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, saldırıyı kınayarak, “Kemalpaşa İlçe Başkanımız Ahmet Yılmaz'ın aracına yapılan bu alçakça saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırganların bir an önce tespit edilip adalet önüne çıkarılmalarını temenni ediyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Can Atalay için Meclis'i ikinci kez olağanüstü toplantıya çağırdı!

CHP Can Atalay için Meclis'i ikinci kez olağanüstü toplantıya çağırdı!