Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Cemil İpekçi'nin Pansiyonunda Kanalizasyon Patladı! Belediyeye Öfke Kustu

Cemil İpekçi'nin Pansiyonunda Kanalizasyon Patladı! Belediyeye Öfke Kustu

Bodrum'daki pansiyonunda kanalizasyon patlayan Cemil İpekçi, sosyal medyadan isyan etti: "MUSKİ ve belediye göreve!"

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cemil İpekçi'nin Pansiyonunda Kanalizasyon Patladı! Belediyeye Öfke Kustu
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Ünlü modacı Cemil İpekçi'nin Bodrum'daki 4 odalı pansiyonu kanalizasyon patlaması sonucu pislik içinde kaldı. Belediyeye ulaşmasına rağmen sorununa çözüm bulamayan İpekçi, sosyal medya üzerinden duruma tepki gösterdi.

"Yardım Gelmedi, Yalan Söylüyorlar"

Instagram hesabından çektiği videoda yaşadıklarını anlatan İpekçi, şu ifadeleri kullandı: "Bodrum'daki 4 odalı pansiyonumdan sizlere sesleniyorum. Perşembeden beri kanalizasyonlar tıkalı. Bu yüzden pansiyonu kakalar ve çişler bastı. Zaten 2 müşteri vardı onlar da kaçtı. Sonra Bodrum'da işsizlik diyorlar. Pahalılığı bir kenara bıraktım. Bu çöpe, bu pisliğe... Artık evleri, pansiyonları bile kanalizasyonlar basıyorsa kim gelir? MUSKİ ve belediyeyi göreve davet ediyorum. Bu artık Bodrum'un sonunu getiriyorlar farkında değiller. Bir de yalan söylüyorlar 'geldik' diye. Gelmediler ve hala bu haldeyiz. Gece yarısı olsa da göreve davet ediyorum. Acil bir halde Bodrum'un temizliği için harekete geçsinler."

Pansiyon Müşterileri Kaçtı

Kanalizasyon patlaması nedeniyle pansiyonda kalan müşteriler de İpekçi'nin belirttiği gibi pansiyonu terk etti. "2 müşterim vardı onlar da kaçtı. Bu çöpe, pisliğe kim gelir Bodrum'a. MUSKİ ve belediyeyi göreve davet ediyorum, Bodrum'un sonunu getiriyorlar" diyerek tepki gösteren İpekçi, yetkililerden acil çözüm beklediğini belirtti.

Belediyeden Yanıt Bekleniyor

Bodrum'un sevilen isimlerinden olan Cemil İpekçi'nin bu çağrısına belediyenin nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. Yaşanan bu olumsuzluk, Bodrum'daki altyapı sorunlarını bir kez daha gündeme getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TFF Dış İlişkiler Kurulu belirlendi

TFF Dış İlişkiler Kurulu belirlendi