Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Çanakkale Şehitleri için Özel Beste Seslendirildi

Çanakkale Şehitleri için Özel Beste Seslendirildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde öğrenciler ve öğretmenler, Çanakkale Şehitleri'nin anısına özel bir marş seslendirdi. "Çanakkale Geçilmez" isimli marş, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde yankılandı. Toplumsal destekle hazırlanan proje, şehitlerin aziz hatırasını yaşatmak için amaçlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çanakkale Şehitleri için Özel Beste Seslendirildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde öğretmenler ve öğrenciler, Çanakkale Şehitleri anısına özel bir marş besteleyerek seslendirdiler.

Marş, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde Yankılandı

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte, Ortakent Kerem Aydınlar Ortaokulu Müzik Öğretmeni Hüseyin Turgay Kutluğ'un bestelediği "Çanakkale Geçilmez" isimli marş, öğrenciler ve öğretmenler tarafından birlikte seslendirildi.

çanakkale şehitleri için marş yazdılar

Projenin Arkasında Toplumsal Bir Destek Var

Şehitlerimizin kahramanlığını ve vatan sevgisini anlatan marşın seslendirilmesi, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ortakent Kerem Aydınlar Ortaokulu Müdürlüğü, Okul Aile Birliği ve velilerin ortak çabasıyla gerçekleştirildi.

Marşın Klibi de Hazırlandı

"Çanakkale Geçilmez" isimli marş için ayrıca bir klip çekimi yapıldı. Bu klipte, öğrencilerin ve öğretmenlerin duygu dolu sesleri, Çanakkale Şehitleri'nin anısını canlı tutacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla Tarım Güçbirliği İşletme Kooperatifi'nin ilk mağazası açıldı

Muğla Tarım Güçbirliği İşletme Kooperatifi'nin ilk mağazası açıldı