Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem BİNALİ YILDIRIM İSTİKLAL MARŞINI YANLIŞ OKUDU

BİNALİ YILDIRIM İSTİKLAL MARŞINI YANLIŞ OKUDU

TBMM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için özel bir oturumda toplandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Milletvekilleri, 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerde aday gösterilmeyen 328 vekilin son kez Genel Kurul'da yer aldığı bir günde bir araya geldi.

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, 3 dönem kuralına takıldığı için milletvekili adayı gösterilemediği bu seçimlerde, "Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Bugünü çocuklarımıza bayram olarak armağan eden, gazi Meclisimizin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, milli mücadelemizi yöneten bütün milletvekilleri, saygıyla, rahmetle, şükranla yâd ediyorum." şeklinde konuştu.

Eski Başbakan ve AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, TBMM'de gerçekleştirilen 23 Nisan Özel Oturumu'nda konuşma yaparak Meclis'e veda etti. Konuşması sırasında ceketinin cebinden Türk bayrağı çıkaran Yıldırım, İstiklal Marşı'nı okumaya başladı. Ancak kağıda bakarak okuduğu marşı yanlış okuyunca tepki çekti. Yıldırım'ın, "O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak” yerine, "O benim milletimindir…" dediği görüldü. Yıldırım'ın yanlış okuduğu marş, AKP sıralarından alkışlarla karşılandı.

CENGİZ SAVAŞERİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOGG talebimize cevap verilmedi

TOGG talebimize cevap verilmedi