Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Bıçaklanan Fatih Camii İmamı o anları anlattı!

Bıçaklanan Fatih Camii İmamı o anları anlattı!

Fatih Camii'nde bıçaklı saldırıya uğrayan imam Galip Usta, tedavi gördüğü hastanede yaşadıklarını anlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Fatih Camii'nde 8 Aralık Pazartesi akşamı bıçaklı saldırıya uğrayan cami imamı Galip Usta, hastanedeki tedavi sürecinde gazetecilere olayı anlattı. İmam Usta, saldırıyı gerçekleştiren saldırganı tanımadığını belirtirken, yaşadığı olayın bir kader olduğunu ifade etti.

'Yüce Allah’ın yardımıyla kıl payı ölümden döndük' diyen Usta, Regaib Kandili'ne denk gelen bu olayın ardından yapılan operasyonlar ve dualar sayesinde hayatta kaldıklarını söyledi. Yoğun bakımdan çıkarak normal servis odasına alındığını belirten Usta, pazartesi günü taburcu olmayı umut ettiğini dile getirdi.

Bıçaklanan Fatih Camii İmamı O Anları Anlattı

Saldırı sırasında öğrencilerinin hocalarını korumak için canlarını siper ettiğini vurgulayan Usta, yaşanan olayın daha da kötü bir tabloya dönüşmemesi için öğrencilerine minnettarlık duyduğunu ifade etti.

'Müslüman kadere inanır' diyen İmam Galip Usta, yaşadığı olayın ardından gelen yoğun ilgiden dolayı Cumhurbaşkanı başta olmak üzere devlet büyüklerine teşekkür etti. Hastanede eksiksiz bir hizmet aldığını belirten Usta, sağlığına kavuştuğunda ömür boyu dinine hizmet etmek istediğini dile getirdi.

Bıçaklanan Fatih Camii İmamı O Anları Anlattı!

Öte yandan, hastane yetkilileri, Galip Usta'nın pazartesi gününe kadar normal serviste kalacağını ve daha sonra taburcu edileceğini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kırgızistan’da darbe hazırlığı yapan gruba operasyon!

Kırgızistan’da darbe hazırlığı yapan gruba operasyon!