Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Bedelli askerlik ücreti artıyor! İşte eski fiyat için son tarih

Bedelli askerlik ücreti artıyor! İşte eski fiyat için son tarih

Bedelli askerlik ücretleri güncellenecek. Eski fiyattan başvuru yapacakların bu tarihe kadar işlemlerini tamamlaması gerekiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bedelli askerlik ücreti artıyor! İşte eski fiyat için son tarih
KAYNAK: Haber Merkezi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bedelli askerlik hizmetine dair önemli bir duyuru yaptı. Yapılan açıklamada, bedelli askerlik hizmeti için geçerli olan ücret ve ek ücret tutarlarının, Askeralma Kanunu gereğince 1 Temmuz itibarıyla memur aylık katsayısına göre güncelleneceği belirtildi.

28 Haziran Son Gün

MSB'nin yaptığı açıklamada, mevcut bedel tutarı üzerinden bedelli askerlik hizmetine başvurmak isteyen yükümlülerin, 28 Haziran'a kadar başvuru ve ödeme işlemlerini tamamlamalarının önem taşıdığı vurgulandı. Bu tarihe kadar işlemlerini tamamlayan yükümlüler, yeni ücret güncellemesinden etkilenmeyecek.

Memur Aylık Katsayısına Göre Güncelleme

1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni bedel ve ek bedel tutarları, memur aylık katsayısına göre yeniden belirlenecek. Bu, mevcut ekonomik şartlara uygun olarak bedelli askerlik ücretinin artacağı anlamına geliyor.

G Q1 X I K X A A A E U


Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan duyuruda, 'Bedelli askerlik hizmeti kapsamında geçerli olan bedel ve ek bedel tutarı Askeralma Kanunu gereğince 1 Temmuz itibarıyla memur aylık katsayısına göre güncellenecektir. Mevcut bedel tutarı üzerinden bedelli askerlik hizmetine müracaat etmek isteyen yükümlülerin 28 Haziran'a kadar müracaat ve ödeme işlemlerini tamamlamaları önem arz etmektedir.' denildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Esra Erol'un Makyajsız Hali

Esra Erol'un Makyajsız Hali