Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Başkan Yıldırım özür diledi

Başkan Yıldırım özür diledi

Aksu Belediyesi'nin Ağustos ayı olağan meclis oturumunda, Altıntaş bölgesi nedeniyle büyük bir gerginlik yaşandı. CHP’li Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Altıntaş bölgesini Aksu Belediyesi'ne devretmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e yönelik sert ifadeler kullanmıştı. Yıldırım'dan açıklama geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Yıldırım özür diledi
MUHABİR: Kamer Durdu

Aksu Belediyesi'nin Ağustos ayı olağan meclis oturumunda, Altıntaş bölgesi nedeniyle büyük bir gerginlik yaşandı. CHP’li Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Altıntaş bölgesini Aksu Belediyesi'ne devretmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e yönelik sert ifadeler kullandı. Yıldırım, Böcek’i “Oturmuş milyarların üstüne verir mi? Şimdi gurk basmış tavuk gibi yumurtasının üstünden kalkar mı? Ne güzel yumurtasının üstünde sımsıcak verir mi adam vermiyor” şeklinde eleştirdi.

Tartışmaların Ardından Başkan Yıldırım’dan Özür

Yıldırım’ın bu açıklamaları, belediye meclisinde ve kamuoyunda geniş yankı buldu. Bu olayın ardından, Yıldırım, Muhittin Böcek’ten özür diledi. Başkan Yıldırım yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi güçlü bir ailedir ve her problemini kendi içinde demokrasi ve saygı çerçevesinde çözme gücüne sahiptir. Meclis toplantısı sırasında, önceki dönem belediye başkanının Aksu ilçemizin zararına aldığı bir kararı anlatırken yapmış olduğum konuşmayı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e savaş açmış gibi çarpıtarak haber yapmak etik değildir” dedi.

“Halkın Dertlerine Çare Olmak İçin Buradayız”

Yıldırım, açıklamasında, CHP’li belediye başkanlarının kavga etmek için değil, halkın dertlerine çare olmak umuduyla seçildiklerini vurguladı. Ayrıca, “Cumhuriyet Halk Partisi Ailesi’nin bir ferdi olarak dayanışma ve kardeşlik bağıyla halka hizmet etmeye devam edeceğiz. ‘Herkesin Başkanı’ olan Muhittin Başkanımızı seviyoruz. Bir yanlış anlaşılmaya sebep olduysam özrü bir borç bilir ve özür dilerim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur'da yaralı kızıl şahini jandarma kurtardı

Burdur'da yaralı kızıl şahini jandarma kurtardı