Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem ATSO Yönetimi ve Çevre Mühendisleri Odası'ndan Ortak Proje Adımı

ATSO Yönetimi ve Çevre Mühendisleri Odası'ndan Ortak Proje Adımı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ve ekibi, TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'ni ziyaret etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ATSO Yönetimi ve Çevre Mühendisleri Odası'ndan Ortak Proje Adımı
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ve ekibi, TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında çevre mühendisliği alanında gerçekleştirilen projeler ve gelecekteki işbirliği fırsatları değerlendirildi.

Toplantıda Ele Alınan Konular

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Hakkı Dikmen, Sıfır Atık Projesi'nin dünya çapında örnek teşkil eden bir proje olduğunu vurguladı. Dikmen, "Çevre Mühendisleri olarak çevre bilincinin öne çıkacağı bir projeyi ATSO ile yapmak isteriz. Sıfır Atık gibi yeni bir projede birlikte çalışmayı arzu ediyoruz. Mikro Plastik, Karbon İzi ve Sıfır Atık Projelerinde birlikte çalışmalar yapabiliriz. Örneğin seralardaki plastik ipler birer atık. Birlikte seralarda kullanılan ipleri organik ipe dönüşüm için çalışabiliriz" dedi.

G Rn96Y T W A A Ax J V M

ATSO'dan Destek Mesajı

ATSO Başkanı Ali Bahar, Çevre Mühendisleri Odası'nın faaliyetlerini ve proje önerilerini dinledikten sonra, işbirliği mesajı verdi. Bahar, "Sizden gelen ölçülebilir her projede birlikte çalışma yapabiliriz. Mikro Plastik ile ilgili bize bir çalışma hazırlayın profesyonel arkadaşlarımla değerlendirelim. AR-GE Müdürlüğümüz çalışmalarda size destek versin. Sürdürülebilirlik ile ilgili ATSO’ya bir danışmanlık hizmeti verebilirsiniz. Biz de bu sayede hangi konularda ortak çalışmaları yürütebileceğimizi gözlemlemiş oluruz" ifadelerini kullandı.

G Rn Gs Gb M A Eqi Xe

Toplantıya Katılanlar

Ziyarete ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Başkan Yardımcısı Boğaçhan Göksu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Sarı, Mustafa Yayla, Hakan Pakalın, Özgür Karagöz, Genel Sekreter Av. Aslı Şahin Tekin Şube Başkanı Hakkı Dikmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya ve İlçeleri Su Kesintisi! 4 Temmuz 2024 Perşembe

Antalya ve İlçeleri Su Kesintisi! 4 Temmuz 2024 Perşembe