Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'ya gidenler bulutlu hava ile karşılaştı: Denize girenler azaldı

Antalya'ya gidenler bulutlu hava ile karşılaştı: Denize girenler azaldı

Ramazan Bayramı tatilinde Antalya, beklenmedik bir şekilde bulutlu havayla karşılaştı. Güneşin yerini bulutlar alırken, denize girenlerin sayısında belirgin bir azalma yaşandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'ya gidenler bulutlu hava ile karşılaştı: Denize girenler azaldı
KAYNAK: İHA

Ramazan Bayramı tatili, 9 güne çıkarıldıktan sonra birçok kişi tatil rotasını Antalya'ya çevirdi. Ancak, beklenmedik bir sürprizle karşılaşıldı. Güneş yerini bulutlara bırakırken, hava ve deniz suyu sıcaklığı 21 dereceye kadar düştü. Turizmin gözbebeği Antalya'nın milyonlarca ziyaretçiyi ağırladığı Konyaaltı sahilinde ise beklenen hareketlilik gözlenmedi.

Tatilcilerin Tercihi Antalya: Güneşli Havada Beklenen Keyif Vermedi

Ramazan Bayramı'nın uzun tatil olmasıyla birlikte, tatilciler cuma akşamından itibaren yollara düştü. Ancak, tatilin vazgeçilmez unsurları deniz, kum ve güneş, bu sefer beklenenin aksine bulutlarla kaplandı. Antalya'nın yerli ve yabancı turistler için gözde bir destinasyon olduğu göz önüne alındığında, bulutlu havanın beklenmeyen bir durum olduğu söylenebilir. Özellikle de hava ve deniz suyu sıcaklığının 21 derecede kalması, tatilcilerin keyfini kaçırdı.

A W180060 02

Tatilcilerin Deniz Keyfi Olumsuz Etkilendi

Antalya'ya gelenler arasında denize girenlerin sayısında belirgin bir azalma yaşandı. Özellikle Konyaaltı sahilinde, tatilcilerin denize girmesi beklenen düzeyin altında kaldı. Bulutlu ve serin havanın etkisiyle, birçok kişi denize girmekten kaçındı. Bununla birlikte, sahilde vakit geçirmeyi tercih edenler ise parklarda ve ağaç altlarında dinlenmeyi tercih etti.

Tatilcilerin Beklentileri ve Yorumları

Denize girmek için sahile gelen bir ziyaretçi olan Furkan Başkaya, "Hava kapalı olsa da girmek istedik. Su göründüğü kadar soğuk değil ama yine de üşütüyor. Çok fazla gelen yok" şeklinde konuştu. Tatil için İstanbul'dan gelen Ali Aydın ise, "Ben havanın güneşli olmasını bekliyordum. Söz verince girdik, ama deniz soğuk. Eğlenceli geçiyor" dedi. Sahilde zaman geçiren Mehmet Saygın da, "Antalya’da yaşıyorum. Bayram arifesinde deniz havası almaya geldik. Bu havalar benim Antalya’da en sevdiğim havadır. Denize giren az, birkaç kişi var" yorumunda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Tuzluca Belediye Başkanlığı Seçimlerine Yönelik YSK'ya Olağanüstü İtirazda Bulundu

CHP Tuzluca Belediye Başkanlığı Seçimlerine Yönelik YSK'ya Olağanüstü İtirazda Bulundu