Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'nın O Bölgesi 8 Yıl Sonra Yola Kavuştu

Antalya'nın O Bölgesi 8 Yıl Sonra Yola Kavuştu

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Habibler Mahallesi’nde, Kepez Belediyesi tarafından başlatılan yol açma çalışmaları tamamlandı. Mahallede 5566 Sokak üzerinde genişletme ve asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'nın O Bölgesi 8 Yıl Sonra Yola Kavuştu
KAYNAK: Kepez Belediyesi/Bülten

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Habibler Mahallesi’nde, Kepez Belediyesi tarafından başlatılan yol açma çalışmaları tamamlandı. Mahallede 5566 Sokak üzerinde genişletme ve asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, sokakta uzun süredir süregelen ulaşım sıkıntısı çözüldü.

Yolun Genişletilmesi ve Yapılan Çalışmalar

Gecekondu işgalleri nedeniyle uzun yıllardır ulaşıma kapatılan 5566 Sokak’ın genişletilmesi için yapılan çalışmalar kapsamında, yaklaşık 200 metrelik bölümde gecekondu yapılarının kaldırılması sağlandı. Toprak işleri ve ince tesviye çalışmalarının ardından 15 metre genişliğindeki yol, 250 ton sıcak asfalt ile kaplanarak, yeni bir kaldırım da yapıldı. Bu çalışmalarla birlikte, bölgedeki ulaşım sorunları büyük ölçüde giderildi.

Başkan Kocagöz’ün Değerlendirmesi

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, tamamlanan yol çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Habibler Mahallesi’nde uzun yıllardır devam eden 5566 Sokak sorununu çözerek bölge sakinlerimizin yaşadığı çileyi sonlandırdık. Gecekondu işgallerini kaldırarak, yolun genişletilmesini sağladık ve güvenli ulaşım imkanı sunduk. Yağışlarda oluşabilecek sel risklerini azaltmak için bölgede ek çalışmalar yapacağız” dedi.

Yolun Bağlantıları ve Ulaşım İmkanları

Genişletilen 5566 Sokak, Adnan Kahveci Caddesi, Düden Caddesi, Sütçüler Caddesi ve Selçuklular Caddesi gibi önemli güzergahlara bağlanarak, bölge sakinlerine kolay ulaşım sağlıyor. Süleyman Demirel Bulvarı’na da ulaşım imkanı sunan sokak, mahalle sakinlerinin günlük yaşamını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Elektrik Kontağından Çıkan Yangın Kerpiç Evde Hasara Yol Açtı

Manavgat'ta Elektrik Kontağından Çıkan Yangın Kerpiç Evde Hasara Yol Açtı