Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'da Üst Geçitte Tehlikeli Anlar: Genç Kelepçelenerek Kurtarıldı

Antalya'da Üst Geçitte Tehlikeli Anlar: Genç Kelepçelenerek Kurtarıldı

Antalya'da, ailevi nedenlerle bunalıma giren bir genç, Gazi Bulvarı'ndaki üst geçitte tehlikeli hareketler yaparak büyük paniğe neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Üst Geçitte Tehlikeli Anlar: Genç Kelepçelenerek Kurtarıldı
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya'da, ailevi nedenlerle bunalıma giren bir genç, Gazi Bulvarı'ndaki üst geçitte tehlikeli hareketler yaparak büyük paniğe neden oldu. Dün gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, Mert Y. isimli genç, üst geçidin demirlerinde sarkarken vatandaşlar ve sürücüler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Olay Yerinde Yoğun Güvenlik Önlemleri Alındı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, Mert Y.'yi ikna etmeye çalıştı ancak başarılı olamayınca trafik ekipleri, güvenlik amacıyla yolun iki şeridini araç trafiğine kapattı. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, tehlike yaşanmasını önlemek için üst geçidin altına şişme yatağı yerleştirdi.

Güvenlik Ekipleri Tarafından Kelepçelendi

Mert Y.'nin durumunu daha da zorlaştırmamak için polis memurları, gençle telefonla görüşmesi için yakınlarına ulaştı. Telefonu alan Mert Y., bir süre konuştu ve ardından telefonu geri verirken polis ekipleri tarafından yaka paça tehlikeli alandan çıkarıldı. Kelepçelenerek üst geçitten indirilen genç, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayın ardından yol yeniden araç trafiğine açıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Doğanın Mühendisleri: Örümcekler

Doğanın Mühendisleri: Örümcekler