Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'da kitap fuarıyla ilgili önemli gelişme

Antalya'da kitap fuarıyla ilgili önemli gelişme

Antalya'da kitap fuarıyla ilgili önemli gelişme yaşandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Antalya Kitap Fuarı açıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da kitap fuarıyla ilgili önemli gelişme
KAYNAK: İHA

Antalya Kitap Fuarı, 13. kez kapılarını açtı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Antalya Kitap Fuarı, “Cumhuriyet’imizin ikinci yüzyılını birlikte yazıyoruz” sloganıyla kitapseverleri ağırlıyor. Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşen fuar, 10 gün boyunca sürecek. Fuarın onur konuğu ise ünlü yazar Ahmet Ümit.

Fuarın açılış töreninde konuşan Ahmet Ümit, Antalya’ya çok sık geldiğini ve bu önemli fuara davet edildiği için mutlu olduğunu söyledi. Ümit, kitabın ruhu besleyen bir ihtiyaç olduğunu ve okumanın önemini vurguladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de kültürel ve sanatsal faaliyetlere önem verdiklerini belirtti. Böcek, kitap fuarının 13 yılda büyük bir başarıya ulaştığını ve geçen yıl 1 milyon 9 bin ziyaretçi ile rekor kırdığını anlattı. Böcek, Cumhuriyet’in 100. yılında düzenlenen fuarın 263 yazar ve 204 yayınevine ev sahipliği yaptığını ve kendi kitaplarını da okurlarıyla paylaşacağını ifade etti.

Fuarın açılışına çok sayıda siyasi, sivil toplum ve basın temsilcisi katıldı. Fuar, 10 gün boyunca yazarların imza günleri ve söyleşileriyle devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AFAD Alanya ve Antalya'yı uyardı! Sibirya soğukları geliyor

AFAD Alanya ve Antalya'yı uyardı! Sibirya soğukları geliyor