Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya’da Kayıp Üç Kişi İçin Deniz Polisi Alarmda

Antalya’da Kayıp Üç Kişi İçin Deniz Polisi Alarmda

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Falez-2 parkı açıklarında, kıyıdan yaklaşık 2 mil açıkta bulunan 3 kişinin geri dönemediği ihbarı deniz polislerini alarma geçirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Kayıp Üç Kişi İçin Deniz Polisi Alarmda
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Falez-2 parkı açıklarında, kıyıdan yaklaşık 2 mil açıkta bulunan 3 kişinin geri dönemediği ihbarı deniz polislerini alarma geçirdi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü Liman Şube Müdürlüğü ekipleri, hızlı bir şekilde harekete geçti.

Deniz Polisi Arama Çalışmalarına Başladı

İhbar üzerine bölgeye gönderilen deniz polisi, açık denizde kaybolan kişileri bulmak için kapsamlı bir arama çalışması başlattı. Botlarla yapılan arama çalışmalarına rağmen, yaklaşık 1 saat süren çabalar sonuçsuz kaldı. Ekipler, denizde yüzen kimseyi bulamayınca Kaleiçi Yat Limanı'na dönüş yapmak zorunda kaldı.

İhbarcıdan Açıklama

Olayı ihbar eden Ercan Dermencioğlu, 2'si kadın 3 kişinin kayalık alandan açıldığını ve sürüklendiklerini belirtti. Dermencioğlu, “Burada arkadaşlarla oturuyorduk. İlk başta kayalıkların yanında yüzüyorlardı. Bir süre sonra açılmaya başladıklarını gördüm. Sürüklendiklerini fark ettim ve 112’yi aradım. Telefonda görüşürken kişileri görüş açımızdan kaybettik. Yaklaşık 2-3 mil açıkta gözden kayboldular” dedi.

Olası Gelişmeler

Deniz polisi tarafından yapılan arama çalışmalarının sonuçsuz kalması, olayın devam eden bir sorun teşkil edebileceğini gösteriyor. Ekiplerin yeniden arama yapıp yapmayacağı ve kaybolan kişilerin bulunup bulunamayacağı ilerleyen saatlerde belli olacak. Yetkililer, denizde kaybolan kişilere ulaşmak için çalışmaları sürdüreceklerini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Opel’den yeni hamle: Fiyatlar 500 bin TL'ye düştü!

Opel’den yeni hamle: Fiyatlar 500 bin TL'ye düştü!