Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'da Belediye Personeline Büyük Zam

Antalya'da Belediye Personeline Büyük Zam

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul, Güvenlik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Durcuk ve belediye personeli bir araya geldi. Toplanma sonucunda zam oranı belli oldu. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Belediye Personeline Büyük Zam

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul, Güvenlik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Durcuk ve belediye personeli, 2 Şubat Cuma günü bugün saat 14.00’da Cam Piramit’te bir araya geldi. Bu toplantıda, 8 bin 352 işçiyi kapsayan “Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü” imzalandı.

 İşçilere Yüzde 80 Zam Müjdesi Verdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediyede çalışan 8 bin 352 işçiyi kapsayan ‘Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü’ imza töreninde işçilere yüzde 80 zam müjdesi verdi.

İşçilere Zam Müjdesi

Başkan Böcek, “En düşük şirket işçileri ücreti 2023 yılı Aralık ayında net 15 bin 615 TL’den net 28 bin TL’ye yükseltilerek yüzde 80 oranında artış yapıyoruz. Kadrolu işçilerimizi de kapsayan ek protokolümüzü şimdi imzalıyoruz. 23 bin 400 TL olan en düşük maaşı 40 bin TL’ye çıkarıyoruz” dedi.

İmza Töreni ve Başkanın Mesajı

İmza töreni öncesinde çalışanlara seslenen Başkan Böcek, 31 Mart 2019 yılında 25 yıllık başarı hikayesinin emekçi alının terinin yanında olması dolayısıyla hemşehrilerin kendisini bağrına bastığını belirtti. Böcek, “Varsın desinler, dinimizde onların teri soğumadan parasını ödemek boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.

Hizmete Devam

Başkan Böcek, “Aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya üretmeye devam edeceğiz” diyerek, hizmete devam edeceklerini belirtti. Bu zam, belediye çalışanlarının maaşlarında önemli bir artışa yol açacak ve onların yaşam kalitesini artıracaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Buzlu yolda kontrolden çıkan araç şarampole uçtu

Buzlu yolda kontrolden çıkan araç şarampole uçtu