Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya'da 60 yaşındaki işçinin feci ölümü

Antalya'da 60 yaşındaki işçinin feci ölümü

Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki bir apartman inşaatında sıva işlerini bitiren Sabri Çelik (60), inşaatın birinci katındaki odasında ölü olarak bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da 60 yaşındaki işçinin feci ölümü

Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki bir apartman inşaatında sıva işlerini bitiren Sabri Çelik (60), inşaatın birinci katındaki odasında ölü olarak bulundu. Kalp hastalığı olan ustanın, dün akşam göğüs ağrısıyla hastaneye başvurduğu ortaya çıktı. Olay, Üçgen Mahallesi 96. Sokak’taki 5 katlı apartman inşaatında meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Sabri Çelik, sıva işlerini tamamladıktan sonra 3-4 gündür inşaatın birinci katındaki bir odada kalmaya başladı. Sabahleyin inşaata gelen diğer işçiler, Çelik’in yerde hareketsiz yattığını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sabri Çelik’in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Çelik’in ölüm haberi yakınlarını ve çalışma arkadaşlarını yasa boğdu.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Çelik’in cesedi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Öte yandan Çelik’in dün akşam göğüs ağrısı nedeniyle hastaneye gittiği ve daha önce kalp hastalığı olduğu belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Malatya’da 5.2 büyüklüğünde deprem

Malatya’da 5.2 büyüklüğünde deprem