Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem ANTALYA EMEK DEMOKRASİ GÜÇLERİ SERBEST BIRAKILDI

ANTALYA EMEK DEMOKRASİ GÜÇLERİ SERBEST BIRAKILDI

Emniyet bu sabaha karşı Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri’ne birçok sendika ve siyasi parti yöneticisini gözaltına almıştı. Serbest bırakıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Kamer Durdu

Bugün sabaha karşı Emek ve Demokrasi güçleri gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan Emek ve Demokrasi Güçleri serbest bırakıldı. Serbest bırakılmalarının ardından 21 kişi kameraların karşısına geçti.

Ne olmuştu?

Antalya Emek ve Demokrasi gülerine bir operasyon yapılmıştı. Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri’nde ki bir çok kurumdan gözaltı olmuştu. Eğitim-Sen, Halk Evleri, Sol Parti, TİP, EMEP, DİSK-Emekli Sen gibi kurumların üyeleri ve yöneticilerinden 6 Mayıs anması gerekçesiyle gözaltı haberi gelmişti.

Kimler gözaltına alınmıştı

Bugün gözaltılar arasında Eğitim Sen Antalya Şube Başkanı Nurettin Sönmez, Örgütlenme Sekreteri Çiğdem Altıntaş Peker ,üyeleri Kadir Öztürk,Hasan Taşkın ,Yaşar Sarıpınar, , DİSK-EMEKLİ SEN üyesi Ömer Güreli , Emek Partisi Antalya İl başkanı Hasan Alkan ,üyesi Mahir Doğan, SOL Parti İl yöneticileri Sabri Kırdar, Öykü Ağtaş, TİP İl yöneticisi Enes Keskin, Eylem Karaman, Kepez İlçe Yöneticileri Ahmet İzci, Haluk Kurt,Nehir Erdoğan,Serhat Nejat Çelik, , Halkevi yöneticisi Adem Palalı,üyeleri Digde Simay Perev,Halk Der yönetici Hasan Özseçen ve alanlarda bizler olan Derya Dinç, Yeliz Teke, ile birlikte toplam 21 kişi gözaltın alınmıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay’daki büyük tehlike: Deprem çadırlarında tespit edildi

Hatay’daki büyük tehlike: Deprem çadırlarında tespit edildi