Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem AKP'den CHP ile ittifak iddialarına cevap!

AKP'den CHP ile ittifak iddialarına cevap!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, canlı yayında CHP ile ittifak tartışmalarına dair önemli açıklamalar yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AKP'den CHP ile ittifak iddialarına cevap!
KAYNAK: Haber Merkezi

 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, canlı yayında soruları yanıtladı ve ittifak tartışmalarına net bir yanıt verdi. Çelik, AK Parti’nin CHP ile ittifak kurmayacağını belirtti. 'Ne AK Parti AK Parti olmaktan çıkacak, ne CHP CHP olmaktan çıkacak. Ne biz politikalarımızı savunmaktan vazgeçeceğiz, ne onlar bizi eleştirmekten vazgeçecek, ne de bir ittifak kuracağız' dedi.

AKP'den CHP ile ittifak iddialarına cevap!

Çelik, CHP’nin siyasetle ilgili tartışmaları sistemle ilgili tartışmaları rejim tartışmasına döndürme gibi kötü bir siyasi huyu olduğunu belirtti. Bu durumun askeri darbelerle, vesayetle, muhtıralarla yürüdüğünde çok maliyeti arttıran bir şey olduğunu ifade etti. Çelik, 'Biz zaten bu maliyete karşı çıktığımız için dedik ki demokratikleşsin. Tam 15 yıl boyunca bütün cümlelerin üstünde kurduğumuz cümle neydi? Sivil siyasetin üstünlüğü. Çünkü bu sorunları çözmesi gereken sivil siyaset' dedi.

Çelik, AK Parti Genel Merkezi’ne yapılan ziyaret sonrası Cumhur İttifakı’na ‘suç ortağı’ ifadesinin kullanılmasını eleştirdi. 'O zaman siz AK Parti Genel Merkezi’ne geldiğinizde bir suç merkezine mi gelmiş oldunuz?' diye sordu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Büyükşehir’e rekor kurban bağışı

İstanbul Büyükşehir’e rekor kurban bağışı