Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem AKP Grup Başkanvekili Sokak Hayvanları Raporunu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sundu

AKP Grup Başkanvekili Sokak Hayvanları Raporunu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sundu

AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sokak hayvanları sorununa ilişkin hazırladıkları raporu sunduğunu açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AKP Grup Başkanvekili Sokak Hayvanları Raporunu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sundu
KAYNAK: Haber Merkezi

AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sokak hayvanları sorununa ilişkin hazırladıkları raporu sunduğunu açıkladı. Yenişehirlioğlu, "Bugün AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'a başıboş ve saldırgan sokak köpekleri sorununa ilişkin hazırladığımız raporu arz ederek zatı devletlerini ve MYK üyelerimizi bilgilendirdim" dedi.

Açıklamasında raporun mahiyetini detaylı bir şekilde anlattığını belirten Yenişehirlioğlu, Sayın Cumhurbaşkanı'na teşekkür etti ve raporun sokaklardaki huzur ve güvenliği sağlama, toplumun beklentilerini karşılama yolunda önemli bir adım olacağına inandığını ifade etti. Yenişehirlioğlu, raporun insan, hayvan ve çevre sağlığını koruma amacıyla ortaya konulan iradenin toplumun tüm kesimlerinin beklentilerini karşılayacak şekilde net bir çözüme ulaşmasını temenni ettiğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD Heyeti Mısır'a Ulaştı: Gazze'de Ateşkes Müzakereleri İçin Hazırlıklar

ABD Heyeti Mısır'a Ulaştı: Gazze'de Ateşkes Müzakereleri İçin Hazırlıklar