Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Akdeniz Üniversitesi Güney Kariyer Fuarı’nı Açıyor

Akdeniz Üniversitesi Güney Kariyer Fuarı’nı Açıyor

Akdeniz Üniversitesi, bölgenin en geniş kapsamlı kariyer fuarı olan Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF) ile öğrencilere kapılarını açıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akdeniz Üniversitesi Güney Kariyer Fuarı’nı Açıyor
KAYNAK: İHA

Akdeniz Üniversitesi, bölgenin en geniş kapsamlı kariyer fuarı olan Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF) ile öğrencilere kapılarını açıyor. GÜNKAF, öğrencilere kariyerlerini şekillendirecek bir platform sunuyor. Fuarda, mülakatlardan söyleşilere, eğitimlerden atölye çalışmalarına kadar 85 farklı etkinlik düzenlenecek.

Fuarın Açılışı İçin Geri Sayım Başladı

Akdeniz Üniversitesi’nin ev sahipliğinde ikinci kez düzenlenen GÜNKAF’ın açılışına saatler kaldı. Fuar, 12 üniversitenin işbirliği ile gerçekleştirilecek ve Cuma günü saat 09.00’da Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi’nde açılış töreni yapılacak. Fuar, eğitimden teknolojiye, sanattan spora pek çok alanda sektörün önde gelen isimlerini ağırlayacak.

Rekor Katılım Bekleniyor

23-24 Şubat 2024 tarihlerinde iki gün boyunca düzenlenecek olan GÜNKAF, öğrencilere iş hayatına daha iyi hazırlanma fırsatı sunacak. Fuarda, mülakatlar, söyleşiler, eğitimler, seminerler, örnek olay çalışmaları ve çeşitli atölye çalışmaları gibi etkinlikler düzenlenecek. Alanında yetkin isimler tecrübe paylaşımlarıyla öğrencilere rehberlik edecek.

Yıldız İsimler Geliyor

GÜNKAF, önemli isimleri ağırlayacak. 2023 Dünya Okçuluk Şampiyonu Mete Gazoz, Sanatçı Sümer Ezgü, Eski Milli Futbolcu/Teknik Direktör Ümit Karan, Güreşçi İsmail Balaban, Turan Balaban, TV Yapımcısı/Sporcu/Eğitmen Serdar Kılıç gibi yıldız isimler öğrencilerle buluşacak.

Sürpriz Hediyeler

GÜNKAF, sürpriz hediyeleriyle de öğrencileri sevindirecek. Fuara kayıt yaptıran öğrenciler arasından yapılacak özel bir çekilişle çeşitli hediyeler verilecek.

13 Üniversite İş Birliği

Fuar, Akdeniz Üniversitesi’nin yanı sıra 12 farklı üniversitenin öğrencilerine de açık olacak. Fuarda, 200’ün üzerinde firmanın stant açması ve 50 binin üzerinde katılımcının ziyaret etmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ekonomi Antalya'da Masaya Yatırıldı

Ekonomi Antalya'da Masaya Yatırıldı