Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Adrasan'da Tekne Turlarıyla Mavi Yolculuk Keyfi

Adrasan'da Tekne Turlarıyla Mavi Yolculuk Keyfi

Antalya'nın önemli turizm merkezlerinden biri olan Adrasan, denizi, kumu, güneşi, tarihi ve doğal güzellikleriyle her yıl milyonlarca turistin ilgisini çekiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adrasan'da Tekne Turlarıyla Mavi Yolculuk Keyfi
KAYNAK: AA

Antalya'nın önemli turizm merkezlerinden biri olan Adrasan, denizi, kumu, güneşi, tarihi ve doğal güzellikleriyle her yıl milyonlarca turistin ilgisini çekiyor. Bu cennet köşeyi keşfetmek isteyen turistler, sabahın erken saatlerinden itibaren tekne turlarına katılarak Adrasan'ın muhteşem koylarını geziyor.

Sabahın İlk Işıklarıyla Başlayan Macera

Günübirlik turlara katılan çok sayıda ziyaretçi, teknelerle Adrasan'ın eşsiz koylarını dolaşma ve mavi sularda yüzme fırsatı buluyor. Beyaz kumsallı turkuaz renkli Suluada ile Ceneviz Koyu başta olmak üzere bölgenin öne çıkan koylarını görme imkanı yakalayan turistler, denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.

Mavi ile Yeşilin Buluştuğu Koylar

Adrasan’ın benzersiz doğal güzellikleri arasında mavi yolculuğa çıkanlar, unutulmaz anılar biriktiriyor. Kumluca ilçesindeki Adrasan Plajı'ndan farklı koylara düzenlenen tekne turları, ziyaretçilere hem huzur hem de eğlence dolu bir deneyim sunuyor.

Tekne Turlarına Yoğun İlgi

Adrasan Plajı'ndan tekne turları düzenleyen kaptan Kayahan Uslu, yaz döneminde her gün denize açıldıklarını belirtti. Uslu, "Eşsiz güzellikteki koylarımıza düzenlediğimiz tekne turlarına talep hayli fazla. Turlarımıza katılanlar oldukça memnun kalıyor. Koylarımızın güzelliği insanları cezbediyor. Bölgemizin güzelliklerinin tanıtımına katkı sunduğumuz için çok mutluyuz. Farklı ülkelerden misafirlerimiz olduğu gibi yerli turistlerin de ilgisi yoğun." diye konuştu.

Unutulmaz Bir Deneyim

Adrasan’ın doğası ve denizi, turistlere sadece görsel bir şölen sunmakla kalmıyor, aynı zamanda huzur dolu anlar yaşatıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da Geleneksel Koyun Kırkma Etkinliği Başladı

Alanya'da Geleneksel Koyun Kırkma Etkinliği Başladı