Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Adana Karaisalı'nın yeni kaymakamı Eda Sel göreve başladı!

Adana Karaisalı'nın yeni kaymakamı Eda Sel göreve başladı!

Adana'da Karaisalı Kaymakamı Muhammed Huzeyfe Onur'un yerine atanan Kaymakam Eda Sel yeni görevine başladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Karaisalı'nın yeni kaymakamı Eda Sel göreve başladı!
KAYNAK: İHA

Adana'da Karaisalı Kaymakamı Muhammed Huzeyfe Onur'un Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesine atanmasının ardından, yerine atanan Kaymakam Eda Sel, ilçedeki görevine başladı.

11 Temmuz 2024 tarihli İçişleri Bakanlığı onayı ile Karaisalı Kaymakamı olarak görevlendirilen Eda Sel, ilçedeki görevine hızlı bir başlangıç yaptı. Kaymakam Sel, göreve başladıktan sonra ilk olarak Hacılı Mahallesi'ndeki şehit Jandarma Er Ali Gümüştüop'un mezarını ve ailesini ziyaret etti.

A W250687 02 Result

İlçe Jandarma Komutanı Emre Yeşilyurt, İlçe Müftü Vekili Fatih Gözüküçük ve Hacılı Mahallesi Muhtarı İbrahim Özkan ile birlikte Hacılı Mahallesi'nde ikamet eden şehit J. Er Ali Gümüştüop'un ailesinin evine giden Kaymakam Sel, burada aile ile görüşerek taziyelerini iletti.

Kaymakam Sel, şehidin kabrini de ziyaret ederek burada dua etti. Görevine başladığı ilk gün şehit ailesine ve mezarına yaptığı bu anlamlı ziyaretle dikkat çeken Kaymakam Sel, görev süresi boyunca halkla iç içe olacağını belirtti.

A W250687 04 Result

Eda Sel Kimdir? 

Eda Sel, Kahramanmaraş Göksun, Kahramanmaraş Onikişubat, Hatay Antakya'da görev yaptı. Eda Sel, 30 Nisan 2024 tarihli İçişleri Bakanlığı onayı ile Bartın'da Kurucaşile Kaymakam Vekili olarak görevlendirildi. Eda Sel, 6 Mayıs 2024 tarihi itibariyle bu göreve başladı. Eda Sel, 11 Temmuz 2024 tarihli İçişleri Bakanlığı onayı ile Karaisalı Kaymakamı olarak görevlendirildi. 

A W250687 05 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da İlginç Protesto: Klima Sorunu Çözülmeyince Yatağını Restorana Taşıdı

Antalya'da İlginç Protesto: Klima Sorunu Çözülmeyince Yatağını Restorana Taşıdı