Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Acun Ilıcalı Survivor Bombasını Patlattı: Ünlü Futbolcu Kadroya Katılıyor!

Acun Ilıcalı Survivor Bombasını Patlattı: Ünlü Futbolcu Kadroya Katılıyor!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024’ün yeni bölüm fragmanında hem yarışmacıları hem de ekran başındakileri heyecanlandıracak bir haber verdi. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Acun Ilıcalı Survivor Bombasını Patlattı: Ünlü Futbolcu Kadroya Katılıyor!
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024’ün yeni bölüm fragmanında hem yarışmacıları hem de ekran başındakileri heyecanlandıracak bir haber verdi. Dünyaca ünlü bir futbolcunun Survivor’a katılacağını duyuran Ilıcalı, sosyal medyada gündem oldu. Ilıcalı’nın açıklamasının ardından akıllara Mesut Özil geldi.

Survivor All Star 2024 Ekranları Sallıyor

Survivor All Star 2024, bir an olsun tansiyonun düşmediği bölümleriyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yayınlandığı günlerde zirvede yerini alan ve sosyal medyada gündem olmayı başaran Survivor All Star’ın yeni bölüm fragmanı ekrana getirildi.

Acun Ilıcalı’dan Bomba Açıklama

Acun Ilıcalı, konseyde bir araya geldiği yarışmacılara Survivor tarihinin bombasını patlattı. Ilıcalı’nın yarışmacı Sercan Yıldırım’la olan diyaloğunda “Geçen bir arkadaşım aradı geleyim mi dedi, ‘gel’ dedim. Sercanlar iyi takım var oynayalım o da sağ olsun kırmadı gelecek” dedi.

Sercan ise “Abi çok merak ettim” deyince Ilıcalı “Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen…” diyerek ismi açıkladı. Ilıcalı’nın açıklamasının ardından Survivor’a katılacak ismin Mesut Özil olacağı iddiası gündeme geldi. Bu iddia, hem yarışmacıları hem de izleyicileri heyecanlandırdı.

Resized 40080 0024A44Emesutozilaa1732334

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AnadoluJet'ten dev ucuz bilet kampanyası: 599 TL'den başlayan fiyatlar!

AnadoluJet'ten dev ucuz bilet kampanyası: 599 TL'den başlayan fiyatlar!