Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Genel Yeni Adıyaman Kahta Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal Kimdir?

Yeni Adıyaman Kahta Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal Kimdir?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yeni Adıyaman Kahta Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal Kimdir?
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Vali Yardımcıları ve Kaymakamların tayin yerleri belli oldu. Bu kararname ile Balıkesir Savaştepe Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Adıyaman Kahta Kaymakamı olarak atandı.

Muhammed Üsame Soysal'ın Özgeçmişi

Doğum ve Eğitim: Kaymakam Muhammed Üsame Soysal, Adana'da doğdu. İlk ve orta öğretimini Adana'da tamamladı. Lisans eğitimini ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.

Kariyer Başlangıcı: 2012 yılında Maliye Bakanlığı'nda göreve başlayan Soysal, Gelir Uzman Yardımcısı ve Müfettiş Yardımcısı olarak çalıştı. 2015 yılında Hatay Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti ve çeşitli ilçelerde Kaymakam Vekilliği görevini yürüttü.

Yurt Dışı Deneyimi: Yurt dışı stajı için gönderildiği Birleşik Krallık'ta Liverpool Üniversitesi'nde yabancı dil eğitimi aldı. Aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Londra Büyükelçiliği ve Başkonsolosluğu'nda yurt dışı stajını tamamladı.

Kaymakamlık Görevleri: Ankara'da düzenlenen 104. dönem Kaymakamlık Kursunu Üstün Başarı ile tamamladıktan sonra Sarıoğlan, Piraziz ve Polateli ilçelerinde Kaymakamlık, Şanlıurfa'da ise Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Son Atamalar: 11 Ağustos 2022 tarihli ve 2022/392 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Balıkesir’in Savaştepe Kaymakamlığı'na atandı ve 26 Ağustos 2022 tarihinde göreve başladı. 1 Temmuz 2024 tarihli ve 2024 /187 Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Adıyaman Kahta Kaymakamlığı'na atanmıştır.

Kişisel Bilgiler: Evli ve bir çocuk babasıdır.

Adıyaman Kahta Kaymakamı Olarak Yeni Görevi

Muhammed Üsame Soysal, Adıyaman Kahta Kaymakamı olarak atandığı yeni görevinde bölge halkına hizmet edecek ve kamu yönetimi alanındaki tecrübelerini bu yeni göreve yansıtacak.

Kaymakam Soysal’ın geniş tecrübesi ve başarılı geçmişi, Kahta ilçesinde yapacağı çalışmalar için önemli bir referans olarak değerlendiriliyor.

Yeni görevinde başarılar dileriz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dışişleri Bakanlığından Suriye politikası açıklaması

Dışişleri Bakanlığından Suriye politikası açıklaması