Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel Ogün Baysan kimdir? Yeni görevi nedir?

Ogün Baysan kimdir? Yeni görevi nedir?

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar'ın vefatının ardından oylama yapıldı. Ogün Baysan kimdir? Yeni görevi nedir? Yanıtları haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ogün Baysan kimdir? Yeni görevi nedir?
KAYNAK: Haber Merkezi

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar'ın vefatının ardından yapılan oylama sonucunda Ogün Baysan, TMF'nin yeni başkanı olarak göreve başladı. Uçar’ın kaybının ardından yapılan bu değişiklik, federasyon camiasında geniş yankı uyandırdı.

Ogün Baysan Kimdir?

Ogün Baysan, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar'ın vefatının ardından TMF'nin yeni başkanı olarak göreve başladı.

Ogün Baysan’ın Önceki Görevi ve Yeni Görevi Nedir?

Ogün Baysan, TMF'nin yeni başkanı olmadan önce federasyonda asbaşkanlık görevini yürütüyordu. Bu süre zarfında, federasyonun çeşitli projelerine ve organizasyonlarına önemli katkılarda bulunmuş, motosiklet sporunun gelişmesi için etkili çalışmalar yapmıştır.

Ogün Baysan'ın mesleği ne?

Baysan, aynı zamanda Baysan Gıda adlı şirketin sahibidir. İş dünyasında tanınan bir isim olarak, iş deneyimlerini spor yönetimine yansıtmayı hedeflemektedir. Baysan’ın iş dünyasındaki tecrübesi, federasyon yönetiminde yenilikçi ve etkili yaklaşımlar getireceği umudunu doğuruyor.

Ogün Baysan’dan İlk Açıklama geldi

Ogün Baysan, yeni göreviyle ilgili yaptığı açıklamada, Bekir Yunus Uçar’ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Bekir başkanımızın vefatı camiamızı derinden üzdü. Bundan sonraki süreçte aynı çizgimizde motosiklet sporunu daha ileriye taşımak için yolumuza devam edeceğiz. Yönetim kurulu arkadaşlarıma beni bu göreve layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Baysan’ın bu açıklamaları, yeni dönemde federasyonun hedeflerini ve vizyonunu yansıtıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan açıklama! Mazot ve gübre desteği kalktı mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan açıklama! Mazot ve gübre desteği kalktı mı?