Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel Necip Cem İşçimen kimdir? Neden saldırıya uğradı?

Necip Cem İşçimen kimdir? Neden saldırıya uğradı?

İstanbul'da bir otoparkta uğradığı yumruklu saldırı sonucu yaralanan Necip Cem İşçimen kimdir? Neden saldırıya uğradı? Yanıtları ve detaylı bilgiler haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Necip Cem İşçimen kimdir? Neden saldırıya uğradı?
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul Kadıköy’de Fenerbahçe-Alanyaspor maçını izledikten sonra korkunç bir saldırıya uğrayan Necip Cem İşçimen hakkında merak edilen bilgileri haberimizde derledik. 

Necip Cem İşçimen kimdir?

Necip Cem İşçimen, 1971 doğumlu olup Antalya'nın Muratpaşa ilçesindendir. 53 yaşında olan İşçimen, evli ve iki çocuk babasıdır.

Necip Cem İşçimen neden saldırıya uğradı?

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan İşçimen, son olarak İstanbul Kadıköy’de Fenerbahçe-Alanyaspor maçını izledikten sonra korkunç bir saldırıya uğradı. 30 Ağustos Cuma günü Fenerbahçe-Alanyaspor maçını izleyen Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen, maçın ardından aracına binerek otoparktan çıkış yapmaya çalıştı. Bu esnada, arkasında bulunan araç sürücüsü kornaya basarak İşçimen’i rahatsız etti. Savcı İşçimen’in sürücüyü uyarması üzerine, sürücü aracından inerek savcıya saldırdı. Saldırgan, Savcı Necip Cem İşçimen’i yere düşürdü ve defalarca yumrukladı. Olay anı kameralar tarafından kaydedildi. Saldırının ardından saldırgan kayıplara karıştı. Yapılan incelemeler sonucunda saldırganın 7 suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan Açıklama geldi

Olay sonrası Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir açıklama yaparak saldırıyı kınadı ve şu ifadelere yer verdi: "İstanbul Kadıköy'de Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen'e yapılan fiziksel saldırıyı şiddetle kınıyorum. Yargıtay Cumhuriyet Savcımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum. Bizleri ve yargı camiamızı derinden üzen saldırıyla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır."


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şarkıcı Ferah Zeydan Konser Sırasında Sahneden Düştü

Şarkıcı Ferah Zeydan Konser Sırasında Sahneden Düştü