Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığı'na getirilen Ferhat Gündoğdu'nun yaşamı ve kariyeri merak ediliyor. İşte detaylar haberimizde...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?
KAYNAK: Haber Merkezi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Merkez Hakem Kurulu (MHK) başkanlığına getirilen Ferhat Gündoğdu, futbolseverler tarafından merak edilen isimler arasında yer almaya başladı. Gündoğdu'nun hayatı ve kariyeri hakkında bilgi arayışında olanlar için detaylı bir özet sunuyoruz.

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?

Ferhat Gündoğdu Kimdir?

Ferhat Gündoğdu, 1991 yılında Kara Harp Okulu'nu tamamlayarak askeri eğitimi aldı. Eğitim hayatını sürdürerek, Ankara Üniversitesi Spor Yönetimi Bölümü'nde yüksek lisans yaptı ve aynı bölümde doktorasını da tamamladı. Akademik kariyerinde önemli bir adım atarak Türk Eğitim Derneği'nde (TED) çeşitli görevlerde bulundu.

Futbol hakemliği ve gözlemciliği konusunda da tecrübeye sahip olan Gündoğdu, Merkez Hakem Kurulu'nda Eğitimden Sorumlu Üye olarak görev yaptı ve 'klasman üst gözlemciliği' görevini yürüttü.

Ferhat Gündoğdu'nun asıl mesleği doktorluktur. Lokman Hekim Üniversitesi'nin akademik kadrosunda yer alarak, tıp alanında da önemli bir kariyere sahiptir. Ayrıca, bir şirkette Okul Yatırımları ve Planlama Müdürü olarak görev yapmakta, eğitim yatırımları ve planlama konularında uzmanlaşmıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeni MHK Başkanı belli oldu

Yeni MHK Başkanı belli oldu