Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Genel Kızılcık Şerbeti'nde Üçüncü Sezon Heyecanı

Kızılcık Şerbeti'nde Üçüncü Sezon Heyecanı

Show TV'nin büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizisi "Kızılcık Şerbeti," üçüncü sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kızılcık Şerbeti'nde Üçüncü Sezon Heyecanı
KAYNAK: Haber Merkezi

Show TV'nin büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizisi "Kızılcık Şerbeti," üçüncü sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uzun bir aradan sonra dizi ekibi bugün sete çıkarak yeni sezonun çekimlerine start verdi. Setten gelen ilk fotoğraf, dizinin en çok sevilen karakterlerinden biri olan 'Kıvılcım'ı canlandıran Evrim Alasya'dan geldi.

Evrim Alasya'dan Hayranlarına Sürpriz

Evrim Alasya, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla dizinin hayranlarına sürpriz yaptı. "Dükkanı açtık🍀 #kızılcıkşerbeti" notuyla paylaştığı kare, kısa sürede büyük ilgi gördü. Takipçileri, dizinin yeni sezonunu sabırsızlıkla beklediklerini belirten yorumlar yağdırdı.

Geçen Sezonun Bitişi ve Yeni Sezonun Başlangıcı

Kızılcık Şerbeti, geçtiğimiz sezonu heyecan dolu bir finalle noktalamıştı. Özellikle balkondan düşen Görkem'in akıbeti ve bu olayın aile üzerindeki etkileri, izleyiciler arasında büyük bir merak konusu oldu. Yeni sezonda, bu olayın ardından bir aylık bir zaman atlamasıyla hikayeye devam edileceği öğrenildi. Karakterlerin yaşadığı değişimler ve ortaya çıkacak yeni sırlar, üçüncü sezonda diziyi daha da sürükleyici hale getirecek.

Yeni Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin üçüncü sezonunun 13 Eylül ile 20 Eylül tarihleri arasında ekranlara gelmesi planlanıyor. Yapım ekibi, bu sezonda izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. "Kızılcık Şerbeti," yeni sezonuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Küçükçekmece'de Metrobüs Kazası: Yaralılar Var

Küçükçekmece'de Metrobüs Kazası: Yaralılar Var