Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel Gökhan Çıra kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Kiminle evlendi?

Gökhan Çıra kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Kiminle evlendi?

Eski futbolcu Gökhan Çıra'nın kızıyla paylaştığı fotoğrafa ilişkin soruşturma başlatıldı. Gökhan Çıra kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Kiminle evlendi? Yanıtları haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gökhan Çıra kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Kiminle evlendi?
KAYNAK: Haber Merkezi

Gökhan Çıra, futbol kariyerini genç yaşta sonlandırarak iş dünyasına adım atan bir isimdir. Futbol kariyeri boyunca çeşitli takımlarda forma giymiş ve sonrasında kulüp yöneticiliği yapmıştır.


Gökhan Çıra kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 tarihinde Tokat'ta dünyaya geldi. Gökhan Çıra, futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor'da başlayarak Altınordu Belediyespor ve Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisans ile forma giydi.

Galatasaray Kariyeri

2014 yılında Galatasaray'ın 19 yaş altı takımına seçilen Çıra, burada önemli başarılar elde etti. 2014-2015 sezonunda Galatasaray formasıyla 23 lig maçına çıktı ve 5 gol kaydetti. Ayrıca, UEFA Gençlik Ligi'nde de forma şansı bularak uluslararası arenada deneyim kazandı. 2015 yılında 21 yaş altı takımına geçti ve burada da başarılı bir sezon geçirdi.

Beylerbeyispor Dönemi

22 Ağustos 2016 tarihinde Beylerbeyispor'a transfer olarak ilk profesyonel sözleşmesini imzalayan Gökhan Çıra, 2016-2017 sezonunda 33 resmi lig maçında forma giydi. Türkiye Kupası'nda da oynayan Çıra, bu dönemde Altay takımına karşı takımının tek golünü kaydetti.

Diyarbekirspor ve Muğlaspor Dönemi

Gökhan Çıra, 2017 yılında Diyarbekirspor ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladı, ancak bu takımda beklediği kadar forma şansı bulamadı. Sadece 3 lig maçında görev alabilen Çıra, 2019 yılında sözleşmesini feshetti. 2018'de Muğlaspor ile kısa süreli bir anlaşma yaptı ancak bu takımda da forma giyemedi. 2019 yılında Tuzlaspor ile 2 yıllık bir sözleşme imzalayan Çıra, bu dönemde sadece 4 lig maçında forma giyebildi. Niğde Anadolu'ya karşı ilk kez forma giydiği maçta 1 asist yaparak dikkat çekti. Türkiye Kupası'nda da iki maçta forma giydi.

Gökhan Çıra, futbolculuk kariyerini sonlandırmasının ardından Bayrampaşa SK'nın asbaşkanlık görevine getirildi. 2021 yılında sahaya girip hakemleri darp etmesi nedeniyle 640 gün hak mahrumiyeti cezası aldı ve aynı yıl asbaşkanlık görevinden ayrıldı.

Gökhan Çıra kiminle evlendi?

Gökhan Çıra, 2019 yılında Selin Ciğerci ile evlendi. Çift, 2021'de boşandıktan sonra 2022'de yeniden evlendi, ancak aynı yıl içinde tekrar boşandılar. Eski futbolcu Gökhan Çıra'nın evlat edindiği iddia edilen 2 yaşındaki kızıyla yaptığı paylaşım üzerine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Aile Bürosu tarafından soruşturma başlatıldı.

Gökhan Çıra, Selin Ciğerci, 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Batı Nil virüsü nedir? Belirtileri neler? Bulaşma yolları neler? Nasıl korunulur?

Batı Nil virüsü nedir? Belirtileri neler? Bulaşma yolları neler? Nasıl korunulur?