Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Genel Galatasaray Elfsborg Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Galatasaray Elfsborg Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde 2024-2025 sezonunda mücadele edecek 36 takım belli oldu. Gruptan çıkacak takımların belirlenmesi için kura çekimi yapıldı. Merak edilen sorular arasında Galatasaray ile Elfsborg arasındaki maç tarihi ve saati de bulunuyor. Maçın ne zaman, hangi kanalda ve nerede oynanacağı futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Elfsborg Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?
KAYNAK: Haber Merkezi

Avrupa futbolunun ikinci önemli organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi'nde 2024-2025 sezonunda mücadele edecek 36 takım belirlendi. Bu sezon, klasik grup formatının yerine lig usulü uygulanacak.

UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi Gerçekleşti

Bugün Monako'daki Grimaldi Forum'da gerçekleştirilen UEFA Avrupa Ligi kura çekiminde takımlar gruplara dağıtıldı. Kura çekimi, 30 Ağustos 2024 Cuma günü saat 14.00'te UEFA'nın resmi sitesinden canlı olarak yayınlandı.

Avrupa Ligi Grup Maçları Ne Zaman Başlıyor?

2024-2025 UEFA Avrupa Ligi lig aşaması, 25 Eylül 2024'te başlayacak ve 30 Ocak 2025'te sona erecek. Takımlar, 8 rakiple karşılaşacakları lig formatında mücadele edecekler.

Yeni Formatla Heyecan Artıyor

Bu sezondan itibaren UEFA Avrupa Ligi'nde format değişikliğine gidildi. Lig usulüyle oynanacak olan turnuvada, takımlar 8 maç yapacaklar. İlk 8'e giren takımlar doğrudan son 16 turuna yükselecek, diğer takımlar ise play-off turunda mücadele edecek.

Galatasaray Elfsborg Maçı Ne Zaman?

Galatasaray'ın Elfsborg ile oynayacağı maçın tarihi ve yeri henüz netlik kazanmadı. UEFA'nın açıklaması sonrasında detaylar güncellenecek. Haberimizi takip ederek gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray RFS Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Galatasaray RFS Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?