Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel CHP Kadın Kolları Genel Başkanı’ndan Narin’in Ölümü Üzerine Sert Tepki

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı’ndan Narin’in Ölümü Üzerine Sert Tepki

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı, Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşılmasının ardından sosyal medya platformu X üzerinden hükümete sert eleştirilerde bulundu. Yüzlerce çocuk için adalet borcunu hatırlatan başkan, iktidarın bu sorumluluğu örtbas etmeye çalıştığını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı, Diyarbakır’da cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin, X platformu üzerinden yaptığı sert açıklamada, hükümete yönelik eleştirilerde bulundu. 

Başkan, çocuklara yönelik işlenen vahşi suçlara dikkat çekerek, adaletin sağlanmadığını vurguladı.

"Adalet Borcu Var"

Başkan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Narin’e, Leyla’ya, Gizem’e, Eylül’e, Pelda’ya, Yağmur’a ve ismini sayamadığımız yüzlerce çocuğa adalet borcu olan ve kırk yıllık dostluklarla bu borcunun üstünü örtmeye çalışan iktidara sesleniyorum!" Bu mesajla birlikte, çocuklara yönelik vahşet karşısında adaletin sağlanmadığına işaret ederek, iktidarın sorumluluklarını yerine getirmediğini savundu.

"hak ettikleri adalet için mücadeleye devam"

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı’nın açıklaması, toplumsal duyarlılığı artırma amacı taşırken, yaşanan bu trajedinin cezasız kalmaması gerektiği mesajını verdi. Ayrıca, Narin ve diğer çocukların hak ettikleri adaletin yerine getirilmesi için mücadeleye devam edileceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asgari ücret zammı açıklandı: Yeni tutar belli oldu!

Asgari ücret zammı açıklandı: Yeni tutar belli oldu!