Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel Burak Gül kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Burak Gül kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burak Gül kimdir? Nereli? Kaç yaşında?
KAYNAK: Haber Merkezi

AKP Kahramanmaraş İl Başkanlığı'na Burak Gül atandı. Hukuk kariyerinde önemli başarılara imza atan Gül, yeni görevinde partinin Kahramanmaraş'taki çalışmalarını yönetecek.

Burak Gül kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Burak Gül, 1976 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamladıktan sonra, 1999 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Eğitimini tamamladıktan sonra Kahramanmaraş Barosu'na bağlı olarak avukatlık stajını başarıyla bitirdi. 

Burak Gül Kimdir Nereli Kaç Yaşında 2

Burak Gül'ün mesleği nedir?

Burak Gül, 2001 yılında 444 Baro Sicil Numarası ile Kahramanmaraş Barosu'na kayıt olan Burak Gül, 2002 yılından bu yana serbest avukatlık faaliyetlerini sürdürmektedir.

Burak Gül, Kahramanmaraş Barosu çatısı altında profesyonel hukuk hizmetlerini kesintisiz olarak devam ettiriyor. Çeşitli hukuk dallarında uzmanlaşmış olan Gül, müvekkillerine kapsamlı hukuki destek sağlıyor.

Burak Gül'ün siyasi kariyeri

Burak Gül, daha önce baro başkanlığı yapmış olan Cüneyt Doğan'ın yerine, AKP Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevine atanmıştır. AKP Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Kahramanmaraş İl Başkanlığı'na Sn. Burak Gül atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı vekâleten görev alan Sn. Cüneyt Doğan’a teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen il başkanımıza başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verilmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da Boğulma Tehlikesi Geçiren 4 Çocuk Kurtarıldı

Hatay'da Boğulma Tehlikesi Geçiren 4 Çocuk Kurtarıldı