Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Genel Bay J Kimdir? Bay J'nin Gerçek Adı Nedir?

Bay J Kimdir? Bay J'nin Gerçek Adı Nedir?

İtalya'daki eğitimini tamamladıktan sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde beş yıl eğitim gören Bay J, ardından Mimar Sinan Konservatuvarı'nda iki yıl süreyle şan eğitimi almıştır.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bay J Kimdir? Bay J'nin Gerçek Adı Nedir?
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

İtalya'daki eğitimini tamamladıktan sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde beş yıl eğitim gören Bay J, ardından Mimar Sinan Konservatuvarı'nda iki yıl süreyle şan eğitimi almıştır. 

Bay J'nin Gerçek Adı Nedir? Bay J Kimdir?

Bay J, 7 Aralık 1970'te İtalya'da doğdu ve gerçek adı Jerfi Benveniste'dir. Türk radyoculuk ve DJ dünyasının öne çıkan isimlerinden biri olan Bay J, İtalyan bir baba ve Türkiye Yahudisi bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. İtalya'da aldığı eğitimlerin ardından, Türkiye'de müzik ve radyo dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Bay J'nin Eğitim Hayatı

İtalya'daki eğitimini tamamladıktan sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde beş yıl eğitim gören Bay J, ardından Mimar Sinan Konservatuvarı'nda iki yıl boyunca şan eğitimi aldı. Opera solisti olarak başladığı kariyerine, 1995-1997 yılları arasında UCLA California Üniversitesi'nde elektronik müzik eğitimi alarak devam etti. Bu dönemde 300'den fazla reklam filmi müziği ve radyo jingle'ı besteleyerek müzik dünyasında adını duyurdu.

Radyoculuk Kariyeri ve Yayın Hayatı

1991 yılında Genç Radyo'da radyoculuk kariyerine adım atan Bay J, 1993 yılında Klas FM'de ve 1999-2001 yılları arasında Number One FM'de sabah programı sunmuş, ardından 2001 yılından itibaren dokuz yıl boyunca Power FM'de program yapmıştır. 2010 yılında Virgin Radio'ya geçiş yaparak dinleyicileriyle buluşmayı sürdürmüştür. 

Müzik Grubu ve Sosyal Sorumluluk Projeleri

Bay J, müzik kariyerinde Geveze ile birlikte "Fazla Mesai" adlı müzik grubunun çalışmalarını yürütmüştür. 2011 yılında grup faaliyetlerine son vermiştir. Ayrıca, HAÇİKO yararına Ömür Gedik ile konserler vererek sosyal sorumluluk projelerine de katkıda bulunmuştur.

Sinema ve Seslendirme Çalışmaları

Bay J, Star TV'de yayımlanan ‘Benzemez Kimse Sana’ adlı yarışma programında yarışmacı olarak yer almış, 2014 Eylül ayında vizyona giren 'Stajyer Mayfa' ve Ocak 2014 tarihli 'Tut Sözünü' filmlerinde rol almıştır. Melodika seslendirme firmasında seslendirme çalışmaları yapmış ve 2012 yılında vizyona giren 'Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde' filminde de seslendirme yapmıştır.

Mevcut İşleri ve Radyoculuk Kariyeri

Bay J, Capital Radio Türkiye'de hafta içi her sabah 07:00 - 10:00 arası "Bay J ve Arkadaşları" adlı programı yapmış, 1 Ekim 2015 itibarıyla Capital Radio Türkiye'den ayrılmıştır. 2019 Nisan ayından itibaren Kral Pop Radyoda yayın yapmaya başlamıştır.

Bay J Evli mi? Bay J'nin Çocuğu Var mı?

1999 yılında Selin Benvenista ile evlenen Bay J, çiftin 2004 doğumlu Eros adında bir çocukları olmuştur. Ancak, çift 2011 yılında evliliklerini sonlandırmıştır. Bay J, özel hayatında yaşadığı bu değişikliklere rağmen, profesyonel kariyerine başarılı bir şekilde devam etmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin Silifke'de liman şantiyesinde yangın

Mersin Silifke'de liman şantiyesinde yangın