Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel Arzu Erdem kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Neden istifa etti?

Arzu Erdem kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Neden istifa etti?

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu. Arzu Erdem kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Neden istifa etti? Yanıtları haberimizde...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arzu Erdem kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Neden istifa etti?
KAYNAK: Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 25, 26 ve 27. Dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, parti yöneticileri ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle istifa ettiğini duyurdu.

Arzu Erdem kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

1970 yılında Almanya'nın Heilbronn kentinde doğan Arzu Erdem, 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Alman Dili Eğitimi Bölümünden mezun oldu. Erdem, siyaset hayatına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) saflarında atılarak, 25, 26 ve 27. Dönemlerde İstanbul Milletvekili olarak görev yaptı. TBMM'de AB Uyum Komisyonu, Türkiye-AB KPK gibi önemli görevlerde yer aldı ve çeşitli dostluk grubu üyeliklerinde bulundu.

Arzu Erdem Neden istifa etti?

24 Ağustos 2024 tarihinde sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada Arzu Erdem, parti yöneticileri ile yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa ettiğini belirtti. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Erdem’in istifasının kabul edildiğini duyurdu. Erdem, istifasıyla birlikte MHP üst kurul delegeliği ve parti üyeliğinden de ayrıldığını açıkladı.

Arzu Erdem'in siyasi kariyeri

Arzu Erdem, MHP’de uzun yıllar süren siyasi kariyerinde parti içi çeşitli görevler üstlenmiş ve grup divanında yer almıştır. Üç dönem boyunca İstanbul Milletvekili olarak görev yapan Erdem’in istifası, partide dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özcan Deniz ailesini reddetti! Özcan Deniz ailesini neden reddetti?

Özcan Deniz ailesini reddetti! Özcan Deniz ailesini neden reddetti?