Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Genel Ahmet Soğuk Kimdir? Ahmet Soğuk Neden Öldü?

Ahmet Soğuk Kimdir? Ahmet Soğuk Neden Öldü?

Sakarya Ferizli'nin eski Belediye Başkanı Ahmet Soğuk'un ani ölümü, büyük bir üzüntüye yol açtı. Soğuk, Sakarya'da arabasında uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ahmet Soğuk Kimdir? Ahmet Soğuk Neden Öldü?
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Sakarya Ferizli'nin eski Belediye Başkanı Ahmet Soğuk'un ani ölümü, büyük bir üzüntüye yol açtı. Soğuk, Sakarya'da arabasında uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Ahmet Soğuk Kimdir?

Ahmet Soğuk, 1960 yılında Kocaali'de doğdu. İlköğretim eğitimini burada tamamladıktan sonra Adapazarı ve İstanbul'da tüccar ve terzi olarak çalıştı. Siyasi kariyerine 1989 yılında Refah Partisi Ferizli İlçe Başkanlığı görevini üstlenerek başladı ve aktif rol aldı.

Ahmet Soğuk Kaç Yaşında?

Ahmet Soğuk, 64 yaşındaydı. Sakarya Ferizli'deki uzun süreli görevleriyle tanınan bir isimdi.

Ahmet Soğuk Nereli?

Ahmet Soğuk, Kocaali, Sakarya'da doğmuştur ve yaşamının büyük bir kısmını bu bölgede geçirmiştir.

Ahmet Soğuk Ne İş Yapar?

Ahmet Soğuk, siyasi kariyerine 1989'da Refah Partisi Ferizli İlçe Başkanlığı ile başladı. 1999-2004 yılları arasında Sakarya İl Genel Meclisi'nde Ferizli ilçesini temsil etti ve AK Parti'nin Ferizli İlçe Başkanlığı görevini üstlendi. 2009 yerel seçimlerinde Ferizli Belediye Başkanı seçilerek, iki dönem boyunca bu görevde bulundu. Emekli olduktan sonra da aktif bir toplum lideri olarak tanındı.

Ahmet Soğuk Neden Öldü?

Ahmet Soğuk, Sakarya'da arabasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Yeni Mahalle'deki evinden çıkarken aracına açılan ateş sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybeden Soğuk'un aracı tarlaya savruldu. Kimliği henüz belirlenemeyen saldırganlar olay yerinden kaçtı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Soğuk'un hayatını kaybettiğini bildirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş olay yerine gelerek bilgi aldı. Olayın ardından Soğuk'un yakınları büyük üzüntü yaşadı. Olay yeri inceleme ekipleri detaylı bir çalışma yaparken, polis ekipleri kaçan saldırganları arıyor.

Ahmet Soğuk'un Siyasi Kariyeri

Ahmet Soğuk, 1989 yılında siyasete atıldı ve Refah Partisi Ferizli İlçe Başkanlığı görevini üstlendi. 1999-2004 yılları arasında Sakarya İl Genel Meclisi'nde Ferizli ilçesini temsil etti ve AK Parti Grup Başkanlığı ve Daimi Encümen Üyeliği gibi görevlerde bulundu. 2009 yerel seçimlerinde AK Parti'nin adayı olarak Ferizli Belediye Başkanı oldu ve 2014 seçimlerinde yeniden bu göreve seçildi. Emekli olduktan sonra da aktif bir toplum lideri olarak tanınmıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şişli Belediye Başkanı Şahan'dan Bakan Işıkhan'a SGK borcu tepkisi

Şişli Belediye Başkanı Şahan'dan Bakan Işıkhan'a SGK borcu tepkisi