Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kulis Ali Yılmaz Rixos'ta..

Ali Yılmaz Rixos'ta..

Antalya eski Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın tayini sürpriz olarak yorumlanmış, basında ve sosyal medyada merkez emrine alınmasıyla ilgili çarpıcı yorumlar yapılmıştı. Özellikle sosyal medyada Yılmaz'ın tayini ile ilgili olarak Antalya Valisi Dr. Ahm

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ali Yılmaz Rixos'ta..

Antalya eski Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın tayini sürpriz olarak yorumlanmış, basında ve sosyal medyada merkez emrine alınmasıyla ilgili çarpıcı yorumlar yapılmıştı. Özellikle sosyal medyada Yılmaz'ın tayini ile ilgili olarak Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'a kinayeli mesajlar verilmeye çalışılmıştı..

Kulislerde Antalya eski Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın güvenlik ataşesi olarak Hollanda'ya atandığı konuşulmuş, ardından Yılmaz'ın Antalya'ya yerleşme kararı aldığı da basında ve sosyal medyada ifade edilmişti.

Edinilen bilgilere göre Ali Yılmaz, emekliliğini istedi ve Rixos Otelleri'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak göreve başladı. Kulislerde Ali Yılmaz'a bu teklifi Rixos Otellerinin sahibi Fettah Tamince'nin yaptığı iddia ediliyor.. İddialara göre Fettah Tamince, Yılmaz'ın tayin edildiğini öğrenince kendisini arayarak, "Ben yurt dışında yaşıyorum, Rixos'ta yönetim kurulu üyesi olarak temsil etmeni istiyorum" dedi. Antalya'ya yerleşme kararı alan Yılmaz da bu öneriyi kabul etti..

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SGK 7 Kasım'a kadar kapalı!

SGK 7 Kasım'a kadar kapalı!