Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Trabzon Ortahisar'da icradan satılık 3+1 daire

Trabzon Ortahisar'da icradan satılık 3+1 daire

Trabzon Ortahisar ilçesinde icradan satılık 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trabzon Ortahisar'da icradan satılık 3+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Trabzon Ortahisar ilçesinde 3+1 daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/49053 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Trabzon İl, Ortahisar İlçe, 2 NOLU BEŞİRLİ Mahalle/Köy, 1473 Ada, 106 Parsel, B blok 2. bodrum kat 13 nolu bağımsız bölüm.Taşınmaz tapu kaydında mesken vasfındadır.Taşınmaz, belediye sınırları içerisinde olup,her türlü belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır.Taşınmaz, tapu kayıtlarına göre Akyazı/Konak Mahallesinde olup; cinsi Arsa ve Kayna dır. Üzerinde betonarme bloklar yapılmış olduğu belirlenen taşınmaz;Ağaç Sokak, Yabangülü Sokak vearı 2 Nolu Sokağa cepheli köşebaşı ve terkleri yapılmış imar parselidir. Yeni Kanuni Bulvarının 200-250 m güneyinde yer alan taşınmaz; meydan parkına 5000-5200 m mesafededir. Kıymet takdirine esas bağımsız bölümün bulunduğu bloklar, 4. sınıf B grubu yapılara girmektedir. Isınma sisteminin doğalgazlı olduğubelirlenen bloklarıniç ve dış imalatları tam, asansörlü ve yangın merdiveni bulunmaktadır. Bağımsız bölümün bulunduğu blok, B blok olup; yedi bodrum, zemin ve üç normal kat olmak üzere toplam 11(onbir) katlı ve blok kendi içerisinde de iki bölümden oluştuğu, her bölüme çift asansörle ulaşımın sağlandığı belirlenmiştir. Bağımsız bölümün bulunduğu ikinci bodrum katta toplamda dört adet, blok içindeki bölümde de iki adet mesken bulunmaktadır. Yedinci ve altıncı bodrum katlar otopark ve depo alanı, kapıcı dairesi (ortak alanlardan)bulunmaktadır. Bloğa beşinci bodrum kattan girilmekte olup; blokta toplam 36 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. bloğun ikinci bodrum katında (fiiliyatta asansörle 4. kat), bloğun batısına konumlanmıştır. Bağımsız bölümün giriş kapısının çelik kapı olduğu, balkon ve Fransız pencere önündeki korkuluklarının alüminyum boru profil olduğu, salon balkonunun katlanır cam ile kapatıldığı, oda kapılarının mobilya, mutfak ve ıslak hacimlerin ganit/seramik döşeme, oda döşemelerinin laminant olduğu, duvarların saten alçı boya olduğu belirlenmiştir. Tespit günü; gezilerek ve kat mülkiyet projesinden kıymet takdirine esas bağımsız bölüm;antre, gece holü, iki yatak odası, ebeveyn yatak odası ve bu odaya bağlantılı duş,mutfak, banyo, tuvalet, banyo, salon ve iki balkon alanından oluşmakta ve onaylı projesine göre brüt 157,50 m2ve net 105,00 m2kullanım alanına sahiptir.13 nolu bağımsız bölümün 5,50 m2 net ve 5,95 m2 brüt alana sahip eklenti depo alanı mevcuttur
Adresi : 2 Nolu Beşirli Mahallesi, Yabangülü Sokak No:7, Kat:4 (Asasansörle Ulaşılan Kat), Daire:13 Ortahisar / TRABZON
Yüzölçümü : 105 m2 Arsa Payı : 162/12000
İmar Durumu : İskan Sahasında,Ayrık Nizam 4 kat yapılaşma şartlarındaki ada içerisinde yer almaktadır.
Kıymeti : 4.250.000,00 TL KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler:
1-556 PARSEL ÜZERİNDEKİ KAYNAKTAN KABA SU ALMA HAKKI
2-BU PARSEL ÜZERİNDEKİ KAYNAKTAN 1473 ADA 32,29,38,527 VE 14 NOLU PARSELİN
KABA SU ALMA HAKKI
3-M.BU GAYRİMENKUL ALEYHİNE 81 ADA 3 P ARSEL LEHİNE SU GÖZESİNDEN SU
ALMAK İÇİN İRTİFAK HAKKI
4-İMAR DÜZENLENMESİNE ALINMIŞTIR
5-T.C. Ziraat Bankasına ait 1., 2., 3. Sıra ipotek şerhi vardır -TAPU KAYDINDAKİ GİBİDİR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gebze'deki Palet Fabrikasında Çıkan Yangına Müdahale Sürüyor

Gebze'deki Palet Fabrikasında Çıkan Yangına Müdahale Sürüyor