Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Sivas Gürün'de icradan satılık 544 m² arsa

Sivas Gürün'de icradan satılık 544 m² arsa

Sivas Gürün'de icradan satılık 544 m² arsa için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sivas Gürün'de icradan satılık 544 m² arsa
KAYNAK: ilan.gov.tr

Sivas Gürün'de 544 m² arsa icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/12 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Sivas İli, Gürün İlçesi, IŞITAN Mahalle/Köy, Küçükbağ Mevki Mevkii, 836 Ada, 3 Parsel, Sivas İli Gürün İlçesi Işıtan Mahallesi 836 Ada 3 Parsel Küçükbağ Mevkinde bulunan taşınmazın özellikleri bilirkişi raporuna göre aşağıdaki gibidir. Gürün Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün hazırlamış olduğu imar durum belgesine göre taşınmaz bitişik nizamlı olup 3 kat imara sahiptir. Ön yoldan 5 mt çekmesi bulunmaktadır. Komşu parsellere ise bitişik nizamlıdır. Parselin arka bahçe mesafesi ve derinliği ise yönetmeliğe göre bırakılacaktır. Parselin 48,34 m2 yola terki bulunmaktadır ibaresi mevcuttur. Değer Tespiti istenen taşınmaz Tohma Çayı Caddesine cephelidir. Tohma çayı Caddesinden doğu yönüne ilerledikten sonra Yonguçlar Sokak geçildikten sonra 110 mt sonra sağ kol üzerinde değer tespiti istenilen taşınmaza ulaşılmaktadır. Taşınmaza ulaşım özel araçlalarla sağlanmaktadır. Parsel geometrisi dörtgen şeklinde olup düz bir topografyası vardır. Taşınmazın ön cephesinin bulunduğu Caddenin kenarında Tohma Çayı bulunmaktadır. Mesken ağırlıklı bir yapılaşma içerisinde kalmaktadır. Bölgede altyapı ve belediye hizmetleri tamdır. Taşınmazın yakın çevresinde Gürün Kapalı Spor Salonu, Gürün İşlçe Stadyumu, Mevlana Camisi, Gürün 80. Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, Adalet Sarayı ve İlçe Otobüs Terminali bulunmaktadır. Değer tespiti istenen taşınmaz Işıtan Mahalllesi 836 ada 3 nolu parselin hudutları itibarı ile Doğusu 836 ada 4 nolu parsel; Batısı 836 ada 2 nolu parsel; Kuzeyi yol; Güneyi 836 ada 8, 9 nolu parseller ile çevrili olup arsa vasfındadır ve yüzölçümü 544,6 m2 dir. Değer tespiti istenen taşınmazın zeminine 10 cm kahnlığında grobeton dökülmüştür. Parsel üzerinde yapı bulunmamaktadır. Bilirkişi raporuna göre taşınmazın kıymeti 744.533,32 TL'dir.
Adresi : Sivas İli Gürün İlçesi Gürün / SİVAS
Yüzölçümü : 544,56 m2
Arsa Payı : Tapu kaydındaki gibidir.
İmar Durumu : Var
Kıymeti : 744.533,32 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: Türkiye İş Bankası A.Ş'nin 26/04/2022 tarihli ve 19635 Yevmiye numaralı ipoteği bulunmaktadır.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizli Kent Müzesi 1 Ay Boyunca Ücretsiz

Denizli Kent Müzesi 1 Ay Boyunca Ücretsiz