Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Samsun Alaçam'da mahkemeden satılık 2+1 daire

Samsun Alaçam'da mahkemeden satılık 2+1 daire

Samsun Alaçam'da mahkemeden satılık 2+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsun Alaçam'da mahkemeden satılık 2+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Samsun Alaçam'da 2+1 daire mahkemeden satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/2 TEREKE SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Satışa konu Alaçam ilçesi, Yenicami Mahallesi 219 ada 13 parsel sayılı taşınmaz tapuda 3. kat 5 nolu bağımsız bölüm mesken niteliğiyle 45/425 arsa pay/payda ile kayıtlı olup, halihazırda konut olarak kullanılmakta olup, topoğrafik olarak düz bir arazi yapısına sahip, parsel geometrisi dikdörtgendir, ticari yoğunluğun fazla olduğu bölgeye yakın konumdadır, kiremithane sokağa cephedir, Alaçam Belediyesine yaklaşık 230 metre mesafededir. Belediye sınırları içerisinde, şehir planında E35D12C3B paftasına isabet ettiği ve bitişik nizam 5 kata (B-5) konut yapı nizamı ile fonksiyonlu olduğu belirtilmiştir. 4 katlı binanın 3. normal katında yer alan bağımsız bölüm mesken vasfı ile hali hazırda kullanılmaktadır. Ana taşınmazda asansör bulunmamaktadır. Her katta 1 adet bağımsız bölüm yer alır, taşınmaz merdiven çıkış yönüne göre sağda kalmaktadır. Çelik giriş kapısı mevcuttur. iç kapı doğramaları ahşap malzemenendir. Zeminler laminant parke döşemedir. Tamamı sıvalı ve plastik boyalıdır. 2+1 olarak inşa edilen yapının banyosu mutfak kısmında yer almaktadır. Yapıda bulunan pencere doğramalarının tamanı PVC malzemedir. İçkapı doğramaları ahşap malzemedendir. Islak zeminler seramiktir. Mutfak dolapları mevcut olup, mermerit mutfak tezgarı bulunmaktadır. Dogalgaz bağlantısı mevcuttur. 1 adet balkon bulunmakta olup zeminleri seramik döşelidir. 5 nolu odunluk mevcuttur. 67,60 metrekare kullanım alanı bulunmaktadır.
Adresi : Samsun İli, Alaçam İlçesi Yenicami Mahallesi, 219 Ada 13 Parsel 5 nolu bağımsız bölüm Sayılı Taşınmaz Alaçam / SAMSUN
Yüzölçümü : 215,88 m2
Arsa Payı : 45/425
İmar Durumu :Var
Kıymeti : 920.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Diğer : tapu kaydındaki gibidir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da 755 Gramlık Erken Doğan Bebek Yoğun Bakım Mücadelesini Kazandı

Antalya'da 755 Gramlık Erken Doğan Bebek Yoğun Bakım Mücadelesini Kazandı